Aydınlıoğlu’dan, Sağlıklı Yaşam Merkezi müjdesi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu Türkiye’de yeni başlayan Sağlık Bakanlığına bağlı Sağlıklı Yaşam Merkezinin Edremit’te de yapılması için gerekli çalışmaları başlattı.İhale bedeli KDV hariç 3 mil yon 700 bin...

Aydınlıoğlu’dan, Sağlıklı Yaşam Merkezi müjdesi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu Türkiye’de yeni başlayan Sağlık Bakanlığına bağlı Sağlıklı Yaşam Merkezinin Edremit’te de yapılması için gerekli çalışmaları başlattı.

İhale bedeli KDV hariç 3 mil yon 700 bin TL olan Edremit Sağlıklı Yaşam Merkezinin temel atma aşamasına geldiğini belirten Aydınlıoğlu “Türkiye genelinde bin adet Sağlıklı Yaşam Merkezlerinin kurulması hedeflenmektedir. Bu merkezler birkaç aile sağlığı merkezlerinin hizmet alabileceği ortak bir bina olacak. Özel tasarlanan bu binalarda diyetisyenler, psikologlar, fizyoterapistler ve yerine göre spor hocaları, şeker hastalığı gibi sürekli hastalıklarla ilgilenen özel eğitim almış hemşire bulunacak. Röntgen ve ultrason imkanı olacak. Kanser taramaları, anne-bebek sağlığı ile ilgili hizmetlerde burada verilecektir. Şöyleki; Aile Hekiminiz şeker hastalığınız varsa onunla nasıl sağlıklı bir yaşam sürebilmeniz konusunda sizi Sağlıklı Yaşam Merkezine yönlendirecek ve burada hastalığınızla ilgili gerekli eğitimleri alabileceksiniz. Edremit ilçemize şimdiden hayırlı olmasını dilerim.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2017, 21:51
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER