- “BU EZANLAR DİNMEZ, BU BAYRAK İNMEZ”

- “BU EZANLAR DİNMEZ, BU BAYRAK İNMEZ”

- TUNCAY KILIÇ SERT KONUŞTU

- CUMHUR İTTİFAKI EDREMİT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AV. TUNCAY KILIÇ:

- “BU VATANI BÖLEMEZLER”

- “BU VATANI KANLA KAZANDIK, AYNI ŞEKİLDE SAVUNURUZ!”

- “BU EZANLAR DİNMEZ, BU BAYRAK İNMEZ”

- “GERÇEK YÜZLERİNİ GÖSTERDİLER”

- “BİR DE KALKMIŞ BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ YAPIYORLAR”

- “BURASI EFELER DİYARI EDREMİT”

- “GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER”

- KILIÇ, ŞÖLEN HAVASINDA KARŞILANDI

Edremit’i modern bir kent haline getiren geçmiş dönem Belediye Başkanlarından ve Cumhur İttifakının Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, yüzlerce vatandaş tarafından şölenle karşılanan Darsofa Mahallesi’nde, ilçede yaşanan son siyasi gelişmelerle ilgili sert sözler sarf etti.

Cumhur İttifakının Edremit belediye Başkan Adayı ve iki dönem Edremit Belediye Başkanlığı görevlerini yürüten Av. Tuncay Kılıç’a olan ilgi gün geçtikçe katlanarak artış gösteriyor. Gittiği her mahallede halkın yoğun ilgisi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Kılıç ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları, laf ile değil hizmet ile gönül köprüleri kurmaya hazırlanıyor. “3’lü Olsun, Güçlü Olsun” sloganı ile, hükümetin Cumhur İttifakını, Balıkesir Büyükşehirin Cumhur İttifakını ve Edremit Cumhur İttifakını anlatan Tuncay Kılıç, samimi tavırları, içten konuşmaları, din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan insanları kucaklamasıyla kendisine olan ilgiyi katlayarak çoğaltmayı başarıyor.

“BURADA TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK DEVLET VAR”

İlçede yaşanan ve ulusal basının ülke gündemindeki yerini alan siyasi gelişmelerle ilgili görüşlerini Darsofa mahallesi sakinleriyle paylaşan Kılıç, “Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, bu vatanı bölemezler. Bu millet bu vatanı kan ile kazandı. Aynı şekilde de savunur. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Burada tek millet, tek bayrak, tek devlet var. İnsanları ayırmak, ülkeyi bölmeye çalışmak isteyenleri görüyoruz. Gerçek yüzlerini gösterdiler. Bir de kalkmış bayrak yürüyüşü yapıyorlar. Burası efeler diyarı Edremit. Kadını da efe, erkeği de. Edremit’i size böldürtmeyiz. Geldikleri gibi giderler ve tarihin sayfalarına gömülürler. Ülkenin beka sorunu var diye bu ittifak oluşturuldu. Şimdi çok daha iyi anlıyorsunuz değil mi, neden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin bu konuyu gündemde tutup çok önemsediğini? İşte bu yüzden. Ülkemizi, Edremit'imizi böldürtmeyiz. Bu vatan sahipsiz değil. Doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi, her karışı Türkiye’dir bu ülkenin” şeklinde konuştu. Kılıç’ın bu sert sözleri sık sık alkış ve sloganlarla kesildi.

TÜM MAHALLE HALKI KILIÇ’I DİNLEMEYE KOŞTU

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adaylarının da tanıtıldığı Darsofa Mahallesi buluşmasında bazı meclis üyesi adayları konuşmalar yaptı. AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Yaşar Karabulut, MHP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Kabaklı, Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Saim Gürkan Çetin, siyasi partilerin kadın ve gençlik kolları, partililer ve yüzlerce vatandaşın katıldığı program, Cumhuriyet Meydanı’ndaki merkez seçim çalışma bürosu önünden yürüyüş ile başlatıldı. Yüzlerce kişinin oluşturduğu kortej, mahalle sakinleri tarafından meşaleler ve çiçeklerle karşılandı. Mahalle meydanındaki kahvehanelerde vatandaşlarla tokalaşmak isteyen Kılıç, yoğun kalabalığın oluşturduğu izdiham nedeniyle ilerlemekte zorluk yaşadı. Mahalle meydanına asılan hoş geldin pankartını görünce duygulanan Av. Tuncay Kılıç, mahalle halkının sorunlarını dinledi. Karşılama seranomisi şölen havasına büründü. Kadın, erkek, genç yaşlı tüm mahalle sakinleri, Kılıç’ı dinlemek için mahalle meydanına akın etti.

EDREMİT’İN ÜÇÜNCÜ MEYDANI DARSOFA’DA OLACAK

Edremit’in üçüncü meydanı olması gerektiğini ve geçtiğimiz hizmet döneminde Darsofa Mahallesi meydanını Edremit’in üçüncü meydanı yapmayı planladıklarını açıklamayan Kılıç, “Edremit büyük bir il konumundadır. Bu kadar büyük bir kentte bir tek Cumhuriyet Meydanı vardı bizden önce. Göreve geldiğimizde Şehit Hamdi Bey Meydanı’nı oluşturduk. Bölgeyi cazibe merkezine dönüştürdük. Üçüncü meydan projemiz ise Darsofa Mahallesi’nin şu an bulunduğumuz meydanı idi. Hizmet dönemimizde nasip olmadı ama Allah nasip ederse Edremit’in üçüncü meydanı burası olacak. Bu meydanda esnaflar olacak. Burası cazibe merkezine dönüşecek. Mahallemiz güçlenecek. Eskiden kurduğumuz iftar çadırları bu mahallemize de artık kurulacak. Yapılacak bütün işleri bize bıraktılar yine. İnşallah borç bırakmazlar."

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160