CANBEY EDREMİTLİLERE MESAJ VERDİ ADRESİ GÖSTERDİ

CANBEY EDREMİTLİLERE MESAJ VERDİ ADRESİ GÖSTERDİ

CANBEY EDREMİTLİLERE MESAJ VERDİ ADRESİ GÖSTERDİ

"EDREMİT BİZİMLE YÜRÜR"

Ak Parti Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey Edremit’e gerçekleştirdiği ve yakın ilgi gördüğü  ziyarette “Edremit tekrar istikrara, güvene, huzura ‘Devam” diyecek inşallah” dedi.

“Herkesin oyuna talibiz” diyen Canbey, “Her kesimi kucaklayan partimize herkes oyunu vermeli. Oyuna gelmeyin, oyunuzu Ak Parti’ye Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a verin” mesajını verdi.

GÖNÜLLER BİR

Edremit’te esnaf ziyareti yaparak Ak Parti’ye destek isteyen Ak Parti’nin milletvekili adayı Dr.Canbey, partisinin seçim standını da ziyaret ederek partililerle birlikte Edremit’te Ak Parti rüzgarı estirdi. Ziyaretleri sırasında halka dokunuşu ve vatandaşla samimi havada geçen sohbetleri Canbey’in gönüllerde yer edindiğini de gösteriyor.

TAM GAZ İLERİ

İftarı Edremit Devlet Hastanesinde yapan Canbey tüm hastalara şifa diledi, Seçime az bir zaman kaldığını ve hiç durmadan çalışarak, gece gündüz ayrımı yapmadan tam gaz ileri gittiklerini kaydeden Canbey, Edremit’te Cennetyatağı Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Pazartesi pazarında çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2018, 21:57
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER