DENİZBANK’TAN EDREMİT’TE ALTIN TOPLAMA GÜNLERİ

DENİZBANK’TAN EDREMİT’TE ALTIN TOPLAMA GÜNLERİ

Altın Toplama Günleri ile fiziki altınları mevduata kabul eden ilk özel banka olan DenizBank, 4-5 Haziran 2012 tarihlerinde Balıkesir’in Edremit ilçesinde Cumhuriyet altınından küpeye, yüzükten bileziğe her ayardaki tüm fiziki altınlarını mevduat hesaplarında değerlendirme imkanı sunmaya başlıyor.
  Müşterilerine geniş bir yelpazede yatırım seçenekleri sunan DenizBank, altın bankacılığında en geniş ürün yelpazesine sahip banka olma özelliği ile diğer bankalardan farklılaşıyor. DenizBank Altın Bankacılığı, son olarak hayata geçirdiği Altın Toplama Günleri ile fiziki altınları mevduata kabul eden ilk özel banka oldu. Altın Toplama Günleri ile müşterilerinin yastık altı olarak da tabir edilen, kiralık kasalarında veya kişisel imkanları ile muhafaza ettikleri fiziki altınlarını DenizBank mevduat hesaplarında yatırarak güvenli bir şekilde, üstelik faiz getirisiyle değerlendirmelerini sağlayan Banka, 4 ve 5  Haziran’da önemli bir etkinliğe imza atıyor.
 
“ALTINA YATIRIM DAHA GÜVENLİ HALE GETİRİLİYOR”
  Konuyla ilgili açıklama yapan DenizBank Edremit Şubesi Müdürü Tezcan Erol müşterilerin ellerinde bulunan kullanmadıkları veya yatırım amaçlı aldıkları takıları ve altınları DenizBank’a getirerek hesap açtırabileceğine dikkat çekti. Tezcan Erol, aslında bunun direkt olarak yastık altında biriken ve kayıt içine girmeyen altının sisteme dahil edilmesi anlamına geldiğini, böylece altın yatırımının daha güvenli hale geldiğini söyledi. Tezcan Erol, sözlerini şöyle sürdürdü, “Bugüne kadar yapılan uygulamalarımızda müşterilerimizin getirmiş olduğu 1 kg. ve katları şeklindeki standart külçeleri mevduata kabul edebiliyorduk. İstanbul Altın Rafinerisi ile yaptığımız işbirliği ve uzmanlığı eşliğinde Mayıs 2012’de başlattığımız ve ilk etapta 2012 Temmuz ayına kadar sürecek Altın Toplama Günlerimizde ise cumhuriyet altınından küpeye, yüzükten bileziğe her ayardaki tüm fiziki altınları mevduat hesaplarında değerlendirme imkanı sunuyoruz. Tüm Türkiye genelinde başlattığımız Altın Toplama Günlerinde tasarruflarını yastık altında biriktiren bankamız müşterisi olan veya olmayan tüm yatırımcıları 4-5 Haziran 2012 tarihlerinde DenizBank Edremit, şubelerimize bekliyoruz.”
  Altın Toplama Günleri’nden faydalanacak müşterileri bekleyen avantajlar: Getirilen fiziki altının has altın miktarı müşterinin hesabına gram altın olarak yatırılır. Herhangi bir şekilde alım satım işlemi olmadığı için müşteriler al - sattan oluşan kur kaybını yaşamazlar. Yatırım amaçlı alınan altınları saklama derdi, çalınma korkusu olmaz. Altınlar kiralık kasada saklanıyorsa bu masraf ortadan kalkar. Hesap işletim ücreti ödenmeyeceği için masrafsızca yatırımlar korunur. Altınlar devlet güvencesindedir.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2012, 21:52
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER