Dilek Sabancı’dan Başkan Kamil Saka’ya teşekkür

Dilek Sabancı’dan Başkan Kamil Saka’ya teşekkür

Özel Olimpiyatlar Türkiye Onursal Başkanı Dilek Sabancı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’ya teşekkür mektubu gönderdi.

Edremit’te 29 Kasım tarihinde “Hayat birlikte, oyun birlikte” sloganıyla düzenlenen Dilek Sabancı Karma Futbol Projesi Edremit Turnuvası gerçekleşmişti. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’ya da projeye katkılarından dolayı Dilek Sabancı’nın teşekkür mektubunu Karma Futbol Projesi Balıkesir Sorumlusu Hikmet Ercan verdi. Özel Olimpiyatlar Türkiye Onursal Başkanı Dilek Sabancı ve Özel Olimpiyatlar Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Civelek’in imzası bulunan mektupta şu ifadeler yer aldı; “Özel Olimpiyatlar Türkiye, 170 ülkede 225 kuruluşla faaliyet gösteren Special Olympics’in kuruluşu olarak faaliyet gösteriyor. Özel eğitim gereksinimi bulunan bireyleri spor ile birlikte topluma kazandırma, başarılarını cesaretlendirme ve karma oynanan futbol sayesinde diğer bireylerin özel sporcular hakkındaki ön yargılarını yıkmak amacıyla yapılan bu faaliyetlere devam ediyor. Sayın Saka, oyunlar süresince yanımızda olduğunuz, desteklerinizle hayatı ve oyunu güzelleştirebileceğimize olan inancımızı artırdığınız için teşekkür ederiz”

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka da, “Çocuklarımızın bu gibi projelerle sosyal çevre edinmesi ve topluma kazandırılması için biz de elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Edremit’te ve bölgemizde böyle çalışmaların artmasını temenni ediyor Özel Olimpiyatlar Türkiye Komitesi ve Sayın Dilek Sabancı’ya teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2017, 20:28
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160