EDİP UĞUR: 'ARTIK DERİN DEVLET YOK, ŞEFFAF DEVLET VAR'

EDİP UĞUR: 'ARTIK DERİN DEVLET YOK, ŞEFFAF DEVLET VAR'
- AK PARTİ EDREMİT İLÇE KONGRESİ
- MEVCUT İLÇE BAŞKANI İSMAİL DOĞDU’NUN ADAY OLMADIĞI GENEL KURULDA HARUN YÜZÜAK VE LEVENT AKDENİZ YARIŞTI
- AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EDİP UĞUR:
- ARTIK DERİN DEVLET YOK, ŞEFFAF DEVLET VAR
- BU ÜLKENİN MALİ AÇIĞI YOK, DEMOKRASİ AÇIĞI VAR
- “ ABD BAŞKANI OBAMA BAŞBAKAN TAYYİP ERDOĞAN’A DANIŞIYOR’

  Bekir TERZİOĞLU'nun haberi..
 Balıkesir'in Edremit ilçe kongresinde konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, ABD Başkanı Obama’nın bile Başbakan Tayyip Erdoğan’a danıştığını söyledi.
Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde düzenlenen genel kurulda Hasan Şafak'ın divan başkanlığındaki divan kurulu, İsmail Maçin, Ayhan İnal, Turgay Aydın ve Dinçer Orkan'dan oluştu.
Kongreye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, Balıkesir milletvekilleri Cemalettin Öztaylan, Tülay Pabuçcu, Ali Aydınlıoğlu, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, diğer ilçe, belde başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.
İsmail Doğdu'nun aday almadığı genel kurulda Harun Yüzüak ile Levent Akdeniz yarıştı.
Ak Parti’nin milletin gönlünü fethettiğini ve 2001 yılından bu yana, her yerde oyunu arttırarak ülkeye hizmet ettiğini belirten Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, “ Artık derin devlet yok, milleti ile bütünleşmiş, şeffaf bir devlet var. Biz devlet millet bütünlüğünü sağlıyoruz. Yapacağımız yeni anayasa ile askeri ve kurumsal vesayet sona erecek. Milletin anayasasını da kendisi yapsın istiyoruz”
Uğur şöyle konuştu:
“2011 bütçemiz açık vermedi. Bu ülkenin mali açığı yok. Ancak demokrasi açığı var. 12 Eylül referandumu ile bu demokrasi açığı da kapandı. Daha önce 19 Mayıs törenleri ülkenin kalkınma döneminde ülkeyi güçlü göstermek için yapılıyordu. Biz törenleri kaldırmıyoruz. Revize ediyoruz. 19 Mayısı daha coşkulu ve gururla kutlayacağız. Zaman israfı ve eğitimden açık vererek değil ”dedi.
CHP’nin yürüyüş ve protestolarla meşgul olduğunu da söyleyen Uğur, “Memlekete çaktıkları bir çivi yok. Ak Parti bu ülkeyi 9 yıldır yönetiyor. Dünyada ekonomik kriz var. Türkiye de ise yok. Avrupa da güçlü bir hükümet yok. ABD bile tedbir alamıyor. Amerika’nın borcu 15 trilyon dolar. ABD Başkanı Obama’nın danıştığı liderler arasında Tayyip Erdoğan da var. Başbakanımız dalgalı denizde gemisini yürüten kaptandır“şeklinde konuştu.
AK Parti ilçe Başkanı İsmail Doğdu, milletvekilleri ve başkan adaylarının konuşmaların ardından seçimlere geçildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2012, 23:54
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER