Edremit bayrama hazır

Edremit bayrama hazır

Edremit Belediyesi Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların huzuru bir şekilde bayramlarını geçirmeleri için çalışmalarına hız verdi. Belediye ekipleri bayram boyunca görevlerini başında olacak.

 

Edremit Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı öncesinde camilerin temizliğinden mezarlıkların bakımına ve genel temizlik hizmetlerine kadar tüm çalışmalar hızlandırıldı. Zabıta ekipleri tarafından ilçede gıda sektöründe hizmet veren işyerleri ve semt pazarlarında denetimler sıklaştırıldı.

Edremitlilerin bayramı rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri için, zabıta, temizlik işleri başta olmak üzere tüm ekipler tatil sürecinde görevlerinin başında olacak. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, 150 bin olan nüfusun bayram tatili ile birlikte başlayan turizm sezonunda bir milyonun üstüne çıkmasının beklendiğini belirterek “Belediye olarak gereli önlemlerimizi aldık. Ekiplerimizde bayram boyunca 24 saat görev yapacaklar. Edremitli hemşehlerimizin ve tatil için ilçemizde bulunan konuklarımızın mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2018, 01:31
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER