Edremit Devlet Hastanesi kabuğuna sığmıyor

 Edremit Devlet Hastanesi kabuğuna sığmıyor

 Körfez bölgesinin yanısıra Çanakkale’den gelen hastalara da hizmet vermesi ile bölge hastanesi gibi çalışan Edremit Devlet Hastanesi, 10 günlük bayram tatilinde körfezde yaşayanlara hizmette aksaklık yaşatmayarak, çok büyük bir başarıya imza attı.  
  Sağlık çalışanlarının özverili hizmetleri, bayram sırasında ilçe protokolü ve bakanlık bürokratlarınca da yapılan ziyaretlerinde, çalışanlara teşekkür edilmesiyle dikkat çekti.
  Bölge nüfusunun aşırı yoğunlaşmasına rağmen, Ayvalık’tan Küçükkuyu'ya diğer yandan Ayvacık'a kadar tüm bölgeye üst düzey sağlık hizmetini, hızlı ve güvenilir bir şekilde vermeye çalışan Edremit Devlet hastanesi personelinin bu çabaları, Edremit halkının da takdirini kazandı.
  Son zamanlarda, genel sektreterliğin desteği ile hastanenin çehresinde düzen, odalarda ve polikliniklerde konfor artışı da özel hastaneler ile yarışır hale gelirken, yeni açılan birimler ile Edremitlilerin ilçe dışına sağlık nedeniyle gidiş nedenlerinde büyük azalma görüldü.
  Yeni hastane çalışmalarının hızlandığı duyumlarının alındığı bu dönemde, Edremit Devlet Hastanesi çalışanlarının özverili davranışları, Edremitlilerce bayram tatilinde de takdire şayan bulunmuştur.(İHA)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER