Edremit'e bayramda ateş düştü

Kıbrısta öğrenci olan 22 yaşındaki genç kız serinlemek girdiği denizden çıkamadı. Arkadaşı aranıyor.

Edremit'e bayramda ateş düştü

BİRİNİN CESEDİ BULUNDU, DİĞERİNE ULAŞILAMADI…

 kibrisgazetesi.com 'un haberine göre, deniz sezonunu yüreğimize ateş düşüren bir olayla açtık. Dört genç dün Alagadi-3 mevkiine gitti. Dört gençten ikisi Gözde Nur Binbir ile Mehmet Ceyhan, denize girdikten belli bir süre sonra arkadaşlarının gözü önünde kayboldu. Korku içinde yardım çağıran gençler, çaresizce arama çalışmalarını bekledi. Arama çalışmaları sonucunda 22 yaşındaki Gözde Nur Binbir’in cansız bedenine ulaşıldı. Mehmet Ceyhan için ise dün akşam saatlerine kadar süren arama çalışmalarında sonuca ulaşılamadı, arama çalışmaları bugün yeniden yapılacak.

DENİZDEN, HAVADAN VE KARADAN ARAMA YAPILDI…

İki genci bulmak için Sahil Güvenlik, Sivil Savunma ekipleri ile Polis Özel Harekat Müdürlüğü dalgıç ekibi denizden, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’na ait helikopterle de havadan ve karadan arama yapıldı. Gençler için tüm ekipler seferber oldu ancak kötü hava koşulları arama çalışmalarını aksattı. Meteoroloji Dairesi ise, bugün de denizlerimizde rüzgârın kuvvetli, zaman zaman fırtına şeklinde esmesinin beklendiğini, bu nedenle denize girilmemesi tavsiyesinde bulundu.

   Ramazan Bayramı arifesinde, yüreğimize ateş düşüren bir haberle sarsıldık.    Dört arkadaş dün sabah denize girmek için Alagadi-3 mevkiine gitti. Denize açılan 2 kişi kıyıdan uzaklaşarak dalgalara kapıldı.    Denizin içinde gözden kaybolan iki genç için endişelenen arkadaşları hemen Sahil Güvenlik ekiplerine haber verdi.    Denizde yapılan aramalar sonucunda 22 yaşındaki Gözde Nur Binbir’in cansız bedenine ulaşıldı.    Kötü hava koşulları denizde arama çalışmalarını zorlaştırınca, Mehmet Ceyhan’ı bulmak için havadan arama başlatıldı ancak sonuca ulaşılamadı. Ceyhan için arama çalışmaları bugün devam edecek. Gözden kayboldular    Dört genç, dün saat 11.30 sularında Girne Alagadi bölgesine yüzmek için denize gitti.    Edinilen bilgiye göre, Gözde Nur Binbir ile Mehmet Ceyhan denize girdi, diğer iki arkadaşı sahilde kaldı.    İki gencin denizin içerisinde gözden kaybolması üzerine endişelenen arkadaşları, hemen Sahil Güvenlik’e haber verdi.    Denizdeki arama çalışmalarını endişe içinde bekleyen arkadaşları, büyük korku yaşadı.    Dalgalara kapılıp, boğularak yaşamını yitiren Gözde Nur Binbir’in cansız bedeni sahile çıkarıldı ancak akşam saatlerine kadar süren arama çalışmalarında Mehmet Ceyhan’a ulaşılamadı.   Sahil Güvenlik ekipleri, Sivil Savunma ekipleri ile Polis Özel Harekat Müdürlüğü dalgıç ekibi denizden, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’na ait helikopterle de havadan ve karadan arama yaptı.    Kötü hava koşulları nedeniyle arama çalışmaları bugün devam edecek. Meteoroloji Dairesi denizlere girilmemesi uyarısında bulundu     Meteoroloji Dairesi, denizlere girilmemesi uyarısında bulundu.    Meteoroloji Dairesi Müdürlüğü yaptığı açıklamada, “Bugün (Dün) ve bugün denizlerimizde rüzgârın kuvvetli, zaman zaman fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden, serinlemek, eğlence veya spor maksatlı denize girilmemesi tavsiye edilir” dedi.  



 

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2020, 17:10
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER