EDREMİT FATİH İMAM HATİPTEN UNUTULMAZ BİR GECE DAHA!

EDREMİT FATİH İMAM HATİPTEN UNUTULMAZ BİR GECE DAHA!

Fatih İmam Hatip Ortaokulu  yıl sonu gecelerine farklılık kazandırdı.

Değerler Eğitimi kapsamında uygulamaya konulan “SANAL ALEMİN MAĞDUR ÇOCUKLARI” adlı skeçlerle sanal alemde yaşanan ilginç olaylar gecedeki programda ti’ye alındı.

Aileleri ve çocukları uyarıcı onlara rehberlik edici ve ders verici nitelikte hazırlanan oyunlar büyük beğeni aldı ve uzun süre alkışlandı.

Fatih İmam Hatip Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Nuri İnan yönetiminde oynanan skeçlerin yanı sıra titizlikle çalışılan halk oyunları ekibi de yöremizin ve Anadolu’nun çeşitli bölgelerinin rengini, ruhunu yansıtacak oyunlar sergilediler.

15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu gösteri salonunda icra edilen program, iftar ve teravih vakti olmasına rağmen ful kapasite seyirci karşısında oynandı.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç’un yanı sıra, İlçe Gençlik Spor Müdürü Fethi Bilge, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Program hakkında konuşan Okul Müdürü Mustafa SÜS;

“Artık, İmam Hatip deyince, Sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler ön planda!

Akademik başarı dediğimiz zaman her okulla yarışan İmam Hatipler şimdi Türkiye'nin önünü açacak şekilde, Türkiye'nin yeniden inşasına katkıda bulunacak şekilde yapılandırılıyor!

Uşak değil lider ülke Türkiye'nin lider neslini yetiştirecek potansiyele sahip bu çocuklar hem herkese örnek olacak hem de kendilerini geliştirerek yarınlara umut ışığı olacaktır.

İmam Hatip okullarına verilecek her türlü destek değerlerimize sahip çıkma adına ne denli önemli olduğunu gördük.

Akademik başarısı iyi olmayan öğrenciler, kendilerine değer verilince ne denli önemli işler yapabileceğini de gördük.

Akademik başarısı iyi olmayan öğrencilerden niye bir sanatçı çıkmasın?

Niye oyuncu çıkmasın?

Derslerde başarılı değil diye dokunmadığımız çocuklar atıl olarak kalacak. Nitekim öyle de olmuştur.

Bu algıya neşter vurma zamanı geldi, geçiyor bile...

Gecenin mimarı Nuri Inan ve Sultan Tilki olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize, sunuculuğumuzu yapan Hilal Yılmaz'a, eski okuluna sahip çıkan Meryem Güneri'ye değerli katılımcılara, okulunun kapısını bize sonuna kadar açan Cantürk Akbaba'ya, bizi yalnız bırakmayan İlçe Gençlik Müdürü Fethi Bilge'ye, Okul Müdürü arkadaşlarıma ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve her türlü desteğini yanımızda hissettiğimiz İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Koç'a sonsuz teşekkür ediyorum...” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 18:27
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160