Edremit'te boş daireyi kumarhaneye çevirdiler

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Akçay'da bir daireye kameralı baskın düzenledi. İkamet içerisinde çok sayıda insanın olduğu ve saat itibari ile sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri maske takmadıkları da tespit edildi

 Balıkesir’in Edremit ilçesinde boş daireyi kumarhaneye çevirenler polise yakalandılar

Akçay Sarıkız Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde kumar oynatıldığı yönündeki ihbar üzerine, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, daireye kameralı baskın düzenledi.

Boş dairenin kumarhaneye çevrildiği yerde, polisi görenlerin şaşkınlığı, kaçışmaları, maske takmaya ve paraları yok etmeye çalışmaları kameralara böyle yansıdı.

Operasyoda işyeri içerisinde 2 adet yuvarlak masa  olduğu ve masalardan birinin etrafında 7 kişinin kumar oynadığı ve masa üzerinde 2 bin 400 lira ve 1 deste (52adet) iskanbil kağıdına ise  el konuldu. İkamet içerisinde çok sayıda insanın olduğu ve saat itibari ile sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri, maske takmadıkları da tespit edildi. Burada bulunan kişilere kumar oynamak ve oynatmak, koronavirüs tedbirlerine uymamaktan toplamda 30 bin 625 bin lira idari işlem uygulanırken, bir kişiye de 'Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak' suçundan adlî işlem başlatıldı.

(Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2021, 15:29
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER