EDREMİT’TE KAYMAKAM BABASININ ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ

EDREMİT’TE KAYMAKAM BABASININ ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ
EDREMİT’TE KAYMAKAM BABASININ ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ

 Balıkesir’in Edremit ilçesi, eski Nevşehir Vali yardımcısı şimdiki Kütahya’nın Simav Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran’ın, babası 75 yaşındaki Erol Karaboran’ın ölümü olayı ile sarsıldı.
Edinilen bilgiye göre, olay dün öğleden sonra ilçeye bağlı Zeytinli Altınkum Mahallesi Zeytinli Caddesi No:16’daki Dönüşüm Apartmanı 3. katında saat 13:00 sıralarında meydana geldi.
İddiaya göre, burada yaşayan Simav Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran’ın aile bireyleri arasında çıkan tartışma bir anda büyüdü. Kızının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesine rağmen baba kurtarılamadı. Babanın kafasında darp izlerinin bulunduğu ileri sürüldü.
Olay yerine, 17:00 sıralarında 43 KF 777 plakalı resmi araçla, Simav Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran geldi. Cenaze ise akşam 20:00 sıralarında evden çıkarıldı. Cenaze götürülürken kız kardeşleri fenalık geçirdi. Kaymakam Karaboran’ın ‘İnanamıyorum. Babam ne olur gitmesin’,‘Babam gelecek’ diyen kız kardeşlerine sarılarak sakinleştirmeye çalışması dikkat çekti. Polis, olayla ilgili olarak kaymakamın kardeşi Ahmet. K.(47)’yı gözaltına alarak karakola götürüldü.
Gelen nöbetçi savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin, 5 ila 6 saat gibi dairede kalıp olayı titizlikle incelemesi ve aile bireylerinin ifadesini de evde alması dikkat çekti. Olay yerine kısa süreli İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz’da gelerek incelemelerde bulundu.
Polisin olayla ilgili olarak incelemesi sürerken, baba Erol Karaboran’ın cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2013, 13:36
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160