EDREMİT’TEKİ SİLAHLI ÇATIŞMA

KAYMAKAM OSMAN TUNÇ: "ÖLDÜĞÜ SÖYLENEN BİR KİŞİ YAŞAM DESTEK ÜNİTESİNE BAĞLI OLARAK YAŞATILMAYA ÇALIŞILIYOR"

EDREMİT’TEKİ SİLAHLI ÇATIŞMA

  - EDREMİT’TEKİ SİLAHLI ÇATIŞMA

  - KAVGA İLE İLGİLİ 12 KİŞİNİN GÖZALTINA ALINDIĞI VE 3 KİŞİNİN DE ARANDIĞI BİLDİRİLDİ

  - KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMADA BULUNAN KAYMAKAM OSMAN TUNÇ:

  - ÖLDÜĞÜ SÖYLENEN BİR KİŞİ YAŞAM DESTEK ÜNİTESİNE BAĞLI OLARAK YAŞATILMAYA ÇALIŞILIYOR

 

 

   Balıkesir’in Edremit ilçesinde meydana gelen silahlı çatışma ile ilgili olarak Edremit Kaymakamı Osman Tunç açıklama yaptı.

  İlçenin İbrahimce Mahallesi’nde dün 8 kişinin yaralanmasına neden olan silahlı çatışma ile ilgili Edremit Emniyet Müdürlüğü, yaptığı çalışma ile 2 tabanca ele geçirip 12 kişiyi göz altına aldı.  3 firarinin ise aranmasına devam ediliyor. Olayın ardından öldüğü söylenen Pınar D.’nin de özel hastanenin yoğun bakım servisinde yaşam destek ünitesine bağlı olarak yaşatılmaya çalışıldığı, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

  Edremit Kaymakamı Osman Tunç, silahlı çatışma olayına isimleri karışan 12 kişinin göz altına alındığını ve Emniyette sorgularının devam ettiğini ifade etti. Ayrıca 8 yaralıdan ise 6’sının iyileşme süreci sonrasında göz altı işlemlerinin yapılacağı vurgulandı. Firari olan 3 şüphelinin ise aranmasına devam ediliyor. Edremit Emniyet Müdürlüğü ekipleri gün boyu yaptığı çalışmalar ile çatışma olayında kullanıldığı düşünülen iki adet tabancaya da el koydu.




Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2013, 17:29
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER