EDREMİT'TE BIÇAKLI KAVGA

HERKESİN HUZUR İÇİN GELDİĞİ İLÇENİN AŞIRI GÖÇ ALMASI İLE YAPISI BOZULDU. KIZAN SİLAHA, BIÇAĞA SARILIYOR.YİNE KAN AKTI 1’İ AĞIR 3 KİŞİ YARALANDI

EDREMİT'TE BIÇAKLI KAVGA
BIÇAKLI KAVGADA 1’İ AĞIR 3 YARALI
 
 
  Balıkesir’in Edremit ilçesinde iki grup arasında çıkan alacak verecek kavgasında bıçaklar çekildi ve 1’i ağır 3 kişi yaralandı.
  Edinilen bilgilere göre, ilçenin Yılmaz Akpınar Bulvarı İlçe Emniyet Müdürlüğü binası yakınlarında, aralarında alacak verecek davası olan iki grup tartışmaya başladı. Tartışma bir anda kavgaya dönüşürken bıçaklar çekildi. Akşam saatlerinde vatandaşların gözleri önünde yaşanan kavgada Hüseyin T. karın boşluğundan, kardeşi Ekrem T. bacağından ve alacaklı oldukları iddia edilen Ömer B.’de sağ göğsünden kalbine yakın bir yerden bıçaklandı. Olay yerinde yaklaşık 20 dakika ambulans bekleyen yaralıların yakınları, ambulans gelmeyince bir tanıdıklarının arabasıyla Kadıköy beldesinde bulunan Özel Körfez Hastanesi’ne götürdü.
  Daha sonra gelen ambulans ile Hüseyin T., Edremit Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Hüseyin ve Ekrem T. kardeşlerin hayati tehlikeleri bulunmazken, ilk müdahalesi Edremit Körfez Hastanesi’nde yapılan Ömer B.'nin ise, yapılan cerrahi müdahalenin ardından Balıkesir il merkezindeki kapsamlı bir hastaneye sevk edildi. Olayın ardından çok sayıda polis ekibi olay yerine giderek incelemelerde bulundu ve geniş çaplı soruşturma başlatıldı.(İHA)

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2012, 15:15
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER