EDREMİT'TE HASTALARA SAĞLIKTA 90 GÜN ZİYARETİ

EDREMİT'TE HASTALARA SAĞLIKTA 90 GÜN ZİYARETİ
EDREMİT'TE HASTALARA SAĞLIKTA 90 GÜN ZİYARETİ
 
   Kamu Hastaneleri Kurumu'nun 90 Gün Projesi kapsamında, Edremit Devlet Hastanesi yöneticileri, taburcu olan hastaları ziyaret etmesi hastaları memnun ediyor. 
  Edremit Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. M. Atahan Acar, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şeniz Azkara, Müdür Yardımcısı Reyhan Türker, Hastane Müdürü Mithat Çelikyay, Sosyal Hizmetler Uzmanı Tuncay Özdelen, hastaneden taburcu olan Hüseyin Ulaş, Rahmi Aydoğan’ı evinde ziyaret etti.
  Yetkililer, taburcu olan hastalara, hastanede kaldıkları süre içinde memnun oldukları durumlar ve sıkıntı yaşadıkları sorunları görüşerek ihtiyaçlarını soruyor.
  Tüm Türkiye ile birlikte Edremit Devlet Hastanesinde de start alan 'Hedeflerle yönetim ilkesine' dayanan bir yönetim çalışması olan 90 gün projesi kapsamında, her hafta bir hasta ziyaret ediliyor.
  Emekli emniyet görevlisi olan Rahmi Aydoğan, “Yetkililer, geldiğinde büyük şaşkınlık yaşadım. Sağlıkta gerçekten devrim olacak çalışmalar yapılıyor. Allah kimseyi hasta etmesin. Onlarsızda bırakmasın. Ancak Edremit Devlet Hastanesi sağlık hizmetinde parmakla gösterilecek çalışmalara imza atıyor” şeklinde konuştu.(İHA)
 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2013, 09:57
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160