Eski Başkan, Yeniden Başkan

Eski Başkan Yeniden Başkan

Eski Başkan, Yeniden Başkan

Zeytinlide kalabalık ‘Eski Başkan, Yeniden Başkan’ dedi.

Seçim maratonunun bitmesine çok az bir süre kala kulislerde Cumhur İttifakı adayı Tuncay Kılıç’ın kazanacağına kesin gözle bakılıyor. Gerçekleştirdiği mitinglerde rakiplerine nazaran gözle görülür bir kalabalığa hitap eden Tuncay Kılıç zaferini şimdiden ilan etti.

Daha önce 1999 ve 2009 yıllarında görev yapan Tuncay Kılıç’ın 2019’da da göreve gelmesi bekleniyor. Geçmiş dönemde gerçekleştirdiği projelerle Edremit’e kalın harflerle imzasını atan Tuncay Kılıç, gitmiş olduğu mahallelerde halkın yoğun ilgisine maruz kalıyor. Ateşli konuşmaları ile halkı etkisi altına alan Tuncay Kılıç ve ekibi seçim çalışmalarına dinlenmeden devam ediyor.

Sabah erken saatlerde mesaiye başlayan Tuncay Kılıç ve ekibi seçim süresi boyunca gitmedik mahalle sıkmadık el bırakmadı. Chp’nin kazandığı mahallere de bizzat giden Tuncay Kılıç, Chp’li seçmenin şikayetlerini de dinledi. Farklı yerlerde gerçekleştirilen hayır ve kermeslere katılan Tuncay Kılıç gün içerisinde Tepeoba, Pınarbaşı, Mehmetalan, Zeytinli Mahallelerini ve Dalyan Havuzlu Site sakinlerini ziyaret etti. Cumhuriyetin 100. Yılına 100 mega proje ile geldiklerini ifade eden Tuncay Kılıç coşkulu miting sonrası halkın sorunlarını bizzat dinleyip notlar aldı.

Gittiği mahallerlerde yolların bozukluğuna değinen Tuncay Kılıç, şimdiki belediye başkanının seçimlere bir hafta kala yol yapma çalışmalarını eleştirdi ve seçim kapıya dayanınca mı bu işler aklına geliyor diye eleştiride bulundu. Kalabalık bir konvoy halinde seçim mitinglerine giden Tuncay Kılıç vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Araç ve insan yoğunluğu nedeniyle bir süre trafik tıkandı.

Akşam programında Zeytinli Mahallesi’ne çıkartma yapan Tuncay Kılıç mehter takımı, sancaklar, meşaleler ve davul zurna eşliğinde mahalle meydanına giriş yaptı. Adeta konser havasına dönen mitinge üç bin kişi kadar insan katıldı. Alkışlar, tezahüratlar sebebiyle konuşmaları bölünen Tuncay Kılıç ve ekibinin mitingi gece geç saatlere kadar sürdü. Tuncay Kılıç’ın konuşmasından önce Murat Tuna, Özkan Kostak ve Fuat Sönmez’in konuşmaları da büyük beğeni topladı.

Miting sonrası mahalleliler ile fotoğraf çektiren Tuncay Kılıç, konvoy eşliğinde Edremit Cumhuriyet Meydanı’na geri döndü ve mitinge orada devam etti. Meydana sığmayan vatandaşlar araç yollarına taştı. Mehter takımının konseriyle coşan halk şarkılara eşlik etti. ‘’Burası Edremit, Kürdistan değil’’ sloganları atıldı. Coşkulu kalabalığa konuşma yapan Tuncay Kılıç herkese teşekkür ederek gece sonlandı.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 14:47
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER