GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE GELİYORUZ

Kılıç ve ekibi gövde gösterisi yaptı.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE GELİYORUZ

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE GELİYORUZ

Kılıç ve ekibi gövde gösterisi yaptı

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, Edremit’i modern bir şehir haline getirecek 100 proje ile halkın refah seviyesini artırmayı planlarken, ilçe halkı Kılıç ve ekibine özlem dolu gözlerle bakıyor.

Ülke genelinde, daha sağlıklı belediye hizmetleri almayı, yatırımlar ile rahatlamayı hedefleyerek, hayalleri gerçekleştirmeyi vaat eden Cumhur İttifakının Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, Edremit’in boşa geçen yıllarını hızla telafi etmek ve hayal bile edilemeyen hizmetleri sağlamak için çıktığı yolda hızla ilerliyor. “Edremit’in, Edremitlilerin boşa geçireceği bir 5 yılı daha yok. Olmamalı da zaten” diyen Kılıç ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları, gitmedik kapı, sıkmadık el bırakmamak için dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor. Sabahtan başlayan ziyaret programları, gece yarılarına kadar devam eden Av. Tuncay Kılıç, esnaf ve vatandaşların sorunlarını, istek ve temennilerini kayıt altına alarak kalıcı çözümler vaat ediyor. Özellikle kış turizmi eksikliği nedeniyle yaz sezonu dışında ciddi manada çöküntüler yaşayan iş yerlerini, büyük ve küçük ölçekli esnafı rahatlatarak dağ, deniz, sağlık, tarih ve kültür turizmini yılın 12 ayına yaymak için ciddi projelerle gelen Cumhur İttifakı Adayı Av. Tuncay Kılıç, Cumhur İttifakını destek olunmasını isteyip, birlikteliğin amaçlarını anlatıyor.

Gündüz saatlerinde esnaf ve iş adamlarıyla buluşan, sokakta gördüğü her vatandaşı dinlemeye çalışan Kılıç, dernekler, sivil toplum kuruluşları ve platformları ziyaret ediyor. Akşam saatlerinde ilçeye gelen Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ile buluşan Av. Tuncay Kılıç, Cumhur İttifakı tarafından oluşturulan onlarca araç konvoyu ile beraber, kırsal Çıkrıkçı Mahallesi’ne (köyü) gitti. MHP Balıkesir İl Başkan yardımcıları, AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Yaşar Karabulut, MHP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Kabaklı, Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Saim Gürkan Çetin, siyasi partilerin kadın ve gençlik kolları ve Cumhur İttifakı destekçilerinin katıldığı araç konvoyu, Çıkrıkçı Mahallesi sakinleri tarafından güler yüz ve hoşgörüyle karşılandı. Mahalle kıraathanesinde gerçekleşen buluşmada konuşan Milletvekili Mustafa Canbey, Edremit’e 350 yataklı hastane sözü verirken, ilçedeki devlet yatırımlarının artacağını vurguladı.

Mahalle halkının sevgi gösterileriyle karşılanan Av. Tuncay Kılıç ise, mahallenin tüm sorunlarını kısa sürede çözeceklerini ve seracılığın önemli ölçüde destekleyeceğini müjdeledi. Jeotermal suları ile seraların çok düşük maliyet ile artırılabileceğini açıklayan Kılıç, doğalgaz hizmeti ile de daha temiz bir havaya sahip Edremit’i herkesin hak ettiğini belirtti. Kılıç, “Edremit her geçen yıl göç alan, gelecek vaat eden, bol potansiyelleri olan ülkenin en nadide bölgelerinden bir tanesi. Dağ, deniz, sağlık, tarih, kültür gibi turizmin her çeşidi bir arada insanlara sunulabiliyor ilçemizde. Fakat yatırımlar eksik, tanıtım neredeyse hiç yok. Alt yapı hazır değil. Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin de önemli katkılarıyla ilçemiz ülkenin en önemli turizm merkezleri arasındaki yerini alacak. Edremit’e turistler gelecek ve Edremit halkı kazanacak. Kırsal mahallelerimizin sorunları ortada. Hepsine çare olmak için geliyoruz. Cumhur İttifakının birbirinden değerli belediye meclis üyesi adaylarından oluşan dev kadromuz ile geliyoruz. Gittiğimiz her mahallemizde görüyoruz, Edremit kararını vermiş. Cumhur İttifakı ülkemize, şehirlerimize, köylerimize, mahallelerimize değer katacak. Hepimizden Allah razı olsun” dedi.

Milletvekili Canbey ve Tuncay Kılıç, kahvehane konuşmalarının ardından kadınların ev ziyareti teklifini geri çevirmedi. Çıkrıkçı Mahallesi sakini çok sayıda bayanın bulunduğu eve giren Canbey ve Kılıç, çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Mahalle sakini bayanlar, Canbey ve Kılıç’a çay ikram edip sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 14:46
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER