Halk Eğitim nihayet. Pandemi biterken üretim başladı

Halk Eğitim nihayet. Pandemi biterken üretim başladı

 

Tüm Dünyayı etkisi altına alan (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında Edremit Kaymakamlığı öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda sağlık çalışanlarına ve öğrencilere destek için yıkanabilir maske ve koruyucu yüz siperlikleri üretilmeye devam ediyor.

Pandemi ile mücadele kapsamında Edremit Kaymakamlığı koordinasyonunda Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün girişimleriyle okul/kurum yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerin çalışmaları sonucu Halk Eğitim Merkezi tarafından 2000 yıkanabilir maske, Mesleki Eğitim Merkezi tarafından da 500 koruyucu yüz siperliği üretimi sağlandı. Üretimi yapılan koruyucu yüz siperlikleri Edremit Hükümet Konağı bahçesinde Kaymakam Turgay Ünsal tarafından sağlık çalışanlarına takdim edildi.

         Siperlik dağıtım programına; Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Özbek, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Onur Koçak, Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Ali Koçpınar, Edremit Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ertan Çınar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Duran, MESEM Öğretmenleri ve sağlık çalışanları katıldı.

(Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2021, 18:39
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER