Kaymakam Ünsal'dan iade ziyaretleri

Kaymakam Ünsal'dan iade ziyaretleri

 

Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal iade-i ziyaretler kapsamında; Edremit İyi Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek; İlçe Başkanı Oğuzhan Cıvgaz ve yönetim kurulu üyelerinden parti yönetimi ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Edremit ile ilgili  konuların istişare edildiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Edremit İyi Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Cıvgaz: "Sayın Kaymakamız Turgay Ünsal’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

KAYMAKAM TURGAY ÜNSAL’DAN EDREMİT HALK BANKASI ŞUBESİNE İADE-İ ZİYARET

 

 

Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal iade-i ziyaretler kapsamında, Halk Bankası Edremit Şube Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

 

Halk Bankası Müdürü Abbas Sabri Çolak’tan şube çalışmaları ve bankacılık faaliyetleri hakkında bilgiler alan Kaymakam Ünsal’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Halk Bankası Müdürü Abbas Sabri Çolak’tan, Kaymakam Ünsal’a teşekkürlerini sundu.

KAYMAKAM TURGAY ÜNSAL’DAN  DİZAYNER MOBİLYA’YA ZİYARET

 

 

Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal saha ziyaretleri kapsamında ilçemizde faaliyet gösteren esnafları da ziyaret ederek sektörün sorunları ve çözüm önerileri gibi konularda istişarelerde bulunuyor.

 

Bu kapsamda ilçemizde mobilya sektöründe faaliyet yürüten Dizayner Mobilya Sahibi Ahmet Ergit’e ziyarette bulunan Kaymakam Ünsal, firma çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

 

Kaymakam Ünsal’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dizayner Mobilya Sahibi Ahmet Ergit, Kaymakam Ünsal’a teşekkürlerini sundu.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2021, 21:46
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER