Kaymakam Ünsal, muhtarlarla bir araya geldi

Kaymakam Ünsal, muhtarlarla bir araya geldi

 

 

Edremit Muhtarlar Derneği Başkanı Hayati Uysal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal’ı ziyaret ederek istek ve taleplerini ilettiler.

 

Edremit ilçemiz geneli ve mahalleler özelinde genel bilgilendirmelerin yapıldığı ziyarette Muhtarlar Derneği Üyelerini tek tek dinleyen Kaymakam Ünsal, Edremit’in tüm değerleriyle birlikte yönetilmesi gerektiğini kaydederek; “Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için ilçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını ilk elden dinlemek ve muhtarlarımızla koordineli çalışmak ilçe yönetim anlayışımızın olmazsa olmazıdır. Aynı zamanda tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü ile sahada mücadelede muhtarlarımıza da büyük sorumlulukların düşmektedir. Bugün gerçekleşen ziyarette muhtarlarımızla birlikte bilgi paylaşımında bulunduk” dedi.

 

Muhtarlar Derneği Başkanı Hayati Uysal, Bşk.Yrd. Gazicelal Mahallesi Muhtarı Nizamettin Dağ, Sekreter Üye İbrahimce Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çanaklı, Sayman Üye Tuzcumurat Mahallesi Muhtarı Hüseyin Burma, Üyeler; Cennetayağı Mahallesi Muhtarı Ramazan Çimen, Darsofa Mahallesi Muhtarı Tunay Baklacı, Yaylaönü Mahallesi Muhtarı Mustafa Ülkü katıldı.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2021, 21:29
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER