KAYMAKAM ÜNSAL; “TÜRK POLİS TEŞKİLATIMIZ, 176 YILDIR ÜLKEMİZDE BARIŞ, HUZUR VE GÜVEN ORTAMININ KORUNMASINDA EN BÜYÜK GÜVENCEMİZDİR”

KAYMAKAM ÜNSAL; “TÜRK POLİS TEŞKİLATIMIZ, 176 YILDIR ÜLKEMİZDE BARIŞ, HUZUR VE GÜVEN ORTAMININ KORUNMASINDA EN BÜYÜK GÜVENCEMİZDİR”

Aziz milletimizin huzur ve güvenliğini emanet ettiğimiz, üstlendiği tüm görevlerde büyük başarılara imza atan, gurur kaynağımız, Türk Polis Teşkilatımız, 176 yıldır ülkemizde barış, huzur ve güven ortamının korunmasında en büyük güvencemizdir.

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olan Teşkilatımız, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin temel kurumlarından biridir.  10 Nisan 1845’te teşkilat olarak kurulan ve 176 yıldır hukukun üstünlüğünü ve insan haklarına saygıyı ilke edinerek milletinin hizmetinde olan Türk Polis Teşkilatımız, ülkemizin her köşesinde gece-gündüz fedakarca görev yaparak, milletimizin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır.  

Kurulduğu günden bu yana Terörle ve örgütlü suçlarla mücadele başta olmak üzere, üstlendiği tüm görevlerde bizleri gururlandıran, büyük fedakarlık, cesaret ve kahramanlıklarla hizmet veren Emniyet Teşkilatımız, 176 yıllık bilgi ve tecrübesiyle hizmet kalitesini her geçen gün artırmaktadır. Aziz milletimiz için canı pahasına görev yapan Türk Polis Teşkilatı'nın bundan sonra da halkımızın güven ve sevgisinden güç alarak, yüksek vazife şuuruyla çalışmalarını sürdüreceğine inanıyor; Polis Teşkilatımızı ileriye taşıyacak her adımın destekçisi olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum.

 Bu vesileyle, dayanışma içerisinde olmamız gereken bu günlerde ülkemiz genelinde zor şartlar altında görev yapan tüm polislerimizin haftasını ve polis teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, huzurun bozulmaması için mesai kavramı gözetmeksizin çalışan polisimize desteklerinden dolayı değerli Edremitli  hemşerilerime de teşekkür ediyorum.

Görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekli olan ve görevleri başında bulunan tüm Polislerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2021, 16:29
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160