MÜSİAD’TAN İŞ ADAMLARINA İFTAR YEMEĞİ

MÜSİAD’TAN İŞ ADAMLARINA İFTAR YEMEĞİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Edremit Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar yemeği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

MÜSİAD Edremit Temsilcisi Özcan Özyanık tarafından Keyfen’de düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Balıkesir Milletvekillerinden Ali Aydınlıoğlu ve Kasım Bostan, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkcü, MÜSİAD şube Başkanı Tuncay Yıldız, MHP Edremit İlçe Başkanı Ahmet Kabaklı ile Körfez ve Edremit bölgesinden çok sayıda iş adamı katıldı.

Açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Edremit Temsilcisi Özcan Özyanık, iftara katılan protokol üyeleri ve işadamlarına teşekkür ederek, MÜSİAD hakkında bilgiler verdi. Özyanık konuşmasında; “MÜSİAD; hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı; tarihe ve topluma mal olmuş mahalli ve evrensel değerlerin gözetildiği, kendi içinde bütün, bölgesinde, ekonomik ve siyasi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan hassasiyet sahibi iş adamlarının, 9 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul’da kurdukları bir “İşadamları Derneği”dir. 11.000’i aşan üyesi ile MÜSİAD; 60.000’e yakın işletmeyi temsil eden ve yaklaşık 1.600.000 kişiye istihdam sağlayan, Yurtiçinde 86 irtibat noktası bulunan, üyelerinin sorunlarını, görüş ve önerilerini kamu kurum ve kuruluşlarına yerinde ileten,  Yurtdışında 74 farklı ülkede toplamda 201 nokta ile hizmet veren, İş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelen, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan, “kamu yararına dernek” statüsüne sahip güçlü bir “Sivil Toplum Kuruluşu” dur.

Değerli İş Adamları,  MÜSİAD  misyonu çerçevesinde; Yapılması düşünülen her yatırımın temelinde insan faktörünün yer aldığını hesaba katarak, Kişisel Gelişim yani insan unsurunun gelişimini ele alarak; İşadamlarının ve istihdam ettikleri elemanların kişisel donanımlarını artırmak, onların, sanayinin ve ticaretin tüm fonksiyonları bakımından, daha olumlu ve verimli insanlar haline gelmesine katkıda bulunmak, İkincil olarak kişisel  gelişimi tamamlamış firmalarımızın Kurumsal Gelişimi yani İş ve İşleyiş Sistemlerinin Geliştirilmesi çerçevesinde; küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin iş ve işleyiş sistemlerinin geliştirilmek, grup ruhunun gelişmesini sağlayarak, kişilerin üstünde, kurumsal yapıların öne çıkmasını destekleyerek, böylece daha köklü firmaların ortaya çıkmasına katkıda bulunmak olacaktır. Üçüncü hedefimiz personel gelişimi ve kurulum safhasının oturması ile birlikte bulunduğumuz alanlarda  Sektörel Gelişim yani yapmış olduğumuz ticaret türüne göre  Piyasanın Geliştirilmesi sağlamak. Oluşum amaçlarının tamamlayıcı hedefi olarak ise, Toplumsal Gelişim yani Ülkenin ve Toplumun Kalkınması olacaktır.  Bu bağlamda; -Kişilerin ve kurumların kazanması ve kalkınması ile birlikte; ülkemizin ve toplumumuzun da sosyal ve kültürel, siyasal ve ekonomik, bilimsel ve teknolojik yönlerden kazanmasını ve kalkınmasını sağlamak olacaktır.  Yoğun programı sebebiyle  yemeğimize katılamayan Balıkesir Büyük Şehir Belediye Başkanı ve Balıkesir MÜSİAD üyemiz Sn. Zekai Kafaoğlu, kıymetli iş adamlarımıza selamlarını iletiyorum” dedi. İftar yemeği sonunda Balıkesir MÜSİAD Şube Başkanı Tuncay Yıldız tarafından MÜSİAD Edremit Temsilcisi Özcan Özyanık’a başarılı çalışmalarından dolayı plaket verildi. Edremit’li Mucit Faruk Durukan’a ise Körfez bölgesinde yaptığı bilimsel çalışmalarından dolayı MÜSİAD adına plaketi Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı tarafından takdim edildi.  

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2018, 15:29
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160