PTT’DE SIRA BEKLEYENLER ORGANLARINI BAĞIŞLIYOR

PTT’DE SIRA BEKLEYENLER ORGANLARINI BAĞIŞLIYOR
PTT Kurumu’nun Balıkesir’in Edremit Şubesi, Edremit Devlet Hastanesi ile ortaklaşa yürüttüğü program kapsamında açtıkları stantta organ bağışlarını kabul etmeye başladı.

  PTT Genel Müdürlüğü’nün, Sağlık Bakanlığı tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü ‘Organ Bağışı’ kampanyasının Balıkesir ayağı başlatıldı. Balıkesir Merkez PTT, PTT Edremit Şubesi ve PTT Bandırma Şubesi’nde başlatılan kampanyada vatandaşlara organ bağışı hakkında bilgilendirmeler yapılırken, organ bağış kayıt ve kabulleri de yapılabiliyor. PTT Edremit Şubesi binasında oluşturulan Organ Bağışı Masası vatandaşların ilgisiyle karşılandı.  2013 yılı sonuna kadar sürdürülecek kampanya kapsamında, PTT Edremit Şubesi’nde her ayın ilk Cuma günü organ bağışı masası görev yapacak. 27 personel ile hizmet gösteren PTT Edremit Şubesi Müdürü Ömer Çetin başta olmak üzere personelin yarıdan fazlası organlarını bağışlamaktan çekinmedi.

  Sabah saatlerinde, 1’i doktor olmak üzere toplam 3 sağlık görevlisinin himayesinde hizmet vermeye başlayan PTT binasındaki organ bağış masasına, öğleye kadar 50 kişi bilgilendirildi ve 10 kişinin üzerinde bağış yapıldı. Organ bağışı konusunda ülke genelinde önemli bağış rakamları tutturmayı başaran Edremit Devlet Hastanesi’nde her gün mesai saatleri içinde organ bağışları kabul ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2013, 21:01
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER