Son Dakika - Edremit'te kumar operasyonu

Son Dakika - Edremit'te kumar operasyonu

Edremit İlçesi Altınoluk Mahallesi Akçam Caddesinde bulunan bir binada kumar oynandığı bilgisi üzreine jandarma operasyon düzenledi.
 
Ekipler, ihbar üzerine yapılan arama sonucunda içeride (17) kişinin olduğu, (2) adet masanın ve çay tezgâhlarının bulunduğu ve kumarhane şeklinde düzenleme yapılarak masa üzerinde iskambil kâğıtları, (13.650) TL ve (600) Dolar para bulunduğu tespit edildi.
 
Kumar oynamak amaçlı bir araya geldiği tespit edilen; bu nedenle halkın sağlığını tehlikeye sokacak şekilde bir arada bulunan C.Y., M.B., C.I., A.T., S.Y., S.B., M.K., İ.K., M.R.E., M.Ş., O.Ç., O.A., M.Ç., S.Ç., İ.B., M.Y. ve M.T. isimli şahıslara sokağa çıkma yasağı ve sosyal mesafeye uymamak, kumar oynamak ve kapalı alanda sigara içmek suçlarından kişi başı (5.009)’ar TL olmak üzere toplam (86.693) TL idari para cezası uyguladı..
 
Bu olayla ilgili olarak Adli makamların talimatıyla ev sahibi C.Y. isimli şüpheli hakkında “Kumar Oynanması için Yer ve İmkân Sağlama” suçundan da yasal işlem başlatıldığı öğrenıldı.

(Faruk Türk)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER