Tayfun Canlı: Anneler gününüz kutlu olsun!

Tayfun Canlı: Karşılıksız ve sonsuz sevgileri her zaman yanımızda!

Tayfun Canlı: Anneler gününüz kutlu olsun!
Edremit Belediyesi Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı 9 Mayıs "Anneler Günü" dolayısıyla Edremit'teki kadın muhtarları ziyaret etti.  Canlı, muhtarlara yaptığı sürpriz ziyarette Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın selamlarını iletti.
Edremit Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Belediye Sözcüsü Tayfun Canlı, Edremit Belediyesi Etkinlik Koordinatörü Uğur Yaşar ve Esnaf Destek birimi Sorumlusu Niyazi Sarıkaya ile birlikte Edremit'te görev yapan kadın muhtarları ziyaret etti.  Akçay Mahalle Muhtarı Pınar Yardımcı, Altınkum Mahalle Muhtarı Selma Kayacan, Gaziilyas Mahalle Muhtarı Hatice Güneri, İskele Mahalle Muhtarı Ebru Yamaç, Mehmetalan Mahalle Muhtarı Nergis Aldemir, Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Serap Ergün, Şahindere Mahalle Muhtarı Dilek Bal'ı ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladılar. 
“Kadın muhtarlarımıza sürpriz yaptık!”
Yapılan sürpriz ziyarette kadın muhtarlara yaptıkları hizmetlerden dolayı Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan adına teşekkürlerini sunan Özel Kalem Müdürü ve Belediye Sözcüsü Canlı, "Muhtarlarımız devletin ilk adresi, eli, koludur. Biz de bunun bilinciyle yerel yönetimin önemli bir parçası olan muhtarlarımızı hiçbir zaman unutmuyoruz. Bugün de kıymetli kadın muhtarlarımızı bu özel günde ziyaret ettik. Muhtarlık çok kutsal bir görev, kadın muhtarlarımızın görevi daha da büyük. Çünkü onlar birer anne. Annelerimizin elinin değdiği her yerin güzelleştiğini kadın muhtarlarımız sayesinde bir kez daha görüyoruz. Karşılıksız ve sonsuz sevgileriyle her zaman yanımızda olan, kalpleri bizimle atan tüm annelerimize sevgi ve saygılarımı iletiyor anneler gününü kutluyorum." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2021, 18:13
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER