Tuncay Kılıç, Atatürk Mahallesi’nde Gönülleri Fethetti

Tuncay Kılıç, Atatürk Mahallesi’nde Gönülleri Fethetti

Tuncay Kılıç, Atatürk Mahallesi’nde Gönülleri Fethetti

Tuncay Kılıç, Atatürk Mahallesi’nde Gönülleri Fethetti

Cumhur İttifakı Adayı Tuncay Kılıç’ın dün akşamki durağı Edremit Atatürk Mahallesi’ydi. Tuncay Kılıç’ın mitingine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, MHP İl Başkanı Orhan Dereli, Ak Parti Edremit İlçe Başkanı Yaşar Karabulut, MHP Edremit İlçe Başkanı Ahmet Kabaklı, Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Saim Gürkan Çetin, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları ve vatandaşlar katıldı. İlçe merkezinden Atatürk Mahallesi’ne konvoy halinde giden Cumhur İttifakı’nı yoğun kalabalık meşaleler, sancaklar ve çiçeklerle karşıladı.

Meclis üyelerinin tanıtımıyla başlayan miting daha sonra Zekai Kafaoğlu’nun konuşmasıyla devam etti. Kafaoğlu mitingde; ‘Edremit efeler diyarıdır. Her zaman ülkücü bir kimliğe sahip olmuştur, milliyetçi hareketin kalesidir. Edremit’ten Kürdistan diyenlere oy çıkmaz. Ezanla salayla dalga geçenlere Edremit halkı gereken cevabı verir. Bayrak inmesin, ezan dinmesin, vatan bölünmesin diye siyaset yapıyoruz.’ dedi.

Daha sonra alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde mikrofonu Cumhur İttifakı adayı Tuncay Kılıç aldı. Kendi dönemlerinde Edremit için neler yaptıklarına değinen Tuncay Kılıç, tekrar göreve geldiklerinde Edremit için daha iyilerini yapacaklarını söyledi. Ardından sözlerini; ‘CHP’nin Atatürk Mahallemizde bir iğne ucu kadar eseri yok. Particilik yapmaya gelmedim, ama bunu söylemeden geçemem. Adından olsa gerek, geçen seçimlerde bu mahalleden CHP’ye oylar döküldü. Müthiş bir oy çıktı. 5 yılda verdiğiniz oyların karşılığını alabildiniz mi? Akıllı olmak lazım. Akıl, doğrunun yanında olmaktır. Biri çıkıp sorsun ne yaptın diye. Birisi Zeytinlide belediye başkanlığı yaptı. Gidin sorun Zeytinliye ne yaptınız diye. Cevap veremeyecekler. Zeytinlideki bir çok yatırımı Hamdi Türe yaptı. Lafla peynir gemisi yürümez. Vatan sevgisi imandandır. Allah bizi dünyada ve cennette buluştursun. Her iki alemde mutlu, bahtiyar eylesin. Önemli olan, Türk bayrağının gönderden inmemesi. Türk devletinin başımızda olması. Vatanın bölünmemesi. Huzur, kardeşlik içinde yaşamak önemli olan. Biz birbirimizi seven insanlarız. Kitabımız, bayrağımız bir. Bizi bölmek isteyenler, kazdıkları çukurda boğulacaklar. Hiçbir siyasi partiye küfür etmedim. Hiç kimseyi küçümsememek lazım. Her partili hata yapabilir. Atatürk Mahallesi de hata yapabilir. Ama bu seçimde gerekeni yapmasını da bilir. Karşımızdakiler, kendilerini geliştirmeyi düşünmekten, Edremit’i geliştirmeyi düşünemeyen zavallılar. Tepeleri, Atatürk Mahallesi’ni, Ciğertepeyi sevmezler. Bunlar denizi severler, tekneleri, viskileri severler. Bunların sizle, bizle işi yok. Akşam mesai bitince giderler denize, gece kulüplerine giderler. Yaşamları bizimle aynı değildir. Tuncay Kılıç’ı gece saat 2’de çağırırsın, Atatürk Mahallesi’ne çıkar gelir. Nitekim oldu da daha Tuzcumurat Mahallemizde, önceki dönemimde. Çöp konteyneri yeri tartışması çıkmış komşular arasında ve beni aradılar. Çıkıp geldim ve sorunu çözmüştük. Bekle Edremit, yeniden hizmet geliyor’ şeklinde tamamladı. 

Miting sonrası coşkulu kalabalık konvoy şeklinde Edremit Cumhuriyet Meydanı’na gitti. Meydandaki kalabalık Tuncay Kılıç ve ekibi alkışlarla karşılandı. Meydandaki kısa konuşmaların ardından miting sona erdi.

(Bekir Terzioğlu)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER