Tuncay Kılıç İşi Bitirdi

Tuncay Kılıç İşi Bitirdi

Tuncay Kılıç İşi Bitirdi

Gerçekleştirdiği mitinglerde yoğun katılım ile dikkatleri çeken Tuncay Kılıç’ın seçimleri şimdiden kazandığı düşünülüyor. Cumhur İttifakı adayı Tuncay Kılıç Güre’de de yoğun bir kalabalığa hitap etti.

İlçeyi modern bir kente dönüştürerek, insan odaklı yaklaşımıyla gönüllerin başkanı haline gelen ve halkın yüzde 80’i tarafından tanınan Kılıç, adaylığı açıklandığı ilk günden bu güne dur durak bilmeden Cumhur İttifakının gücünü ve gerçekleştirecekleri ilk 100 önemli projeyi insanlara anlatıyor. Gittiği her mahallede yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Kılıç ve Cumhur İttifakı Edremit Belediye Meclis Üyesi Adaylarına olan ilgi ve destek gün geçtikçe katlanarak artıyor. Yerel seçimlere birkaç gün kala, soğuk havaya rağmen ilçe halkını arkasına katan Kılıç ve ekibi, rakiplerine fark atıyor. Ardındaki destekçi seçmen kitlesine bakıldığında seçimi kesin alacak gözüyle bakılan Kılıç ve ekibi, gittikleri her mahallede kapı kapı dolaşarak sorun, istek ve önerileri dinleyip notlar alıyor.

İktidar ve Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini arkasına alıp Edremit’in tüm sorunlarını çözeceğim diyen Tuncay Kılıç, milletvekilleri, büyükşehir belediye başkan adayı, il başkanları, ilçe teşkilat başkanları, gençlik kolları ve gönüllüleri ile yorulmadan yoluna devam ediyor.

Sabah erken saatlerden gece yarılarına kadar gezmedik yer bırakmayan cumhur ittifakı son bir gün içerisinde yedi mahalleyi ziyaret etti. Sadece mahalle sakinlerini ziyaretle kalmayan Tuncay Kılıç ve ekibi esnafı da ziyaret ediyor. Kızılkeçili ve Güre, ardından İskele Mahallesi esnafını ziyaret eden Tuncay Kılıç, öğle saatlerinde de Kavaklar Mahallesi ve Yassıçalı Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Her gittiği yerde halkın sıcak ilgisiyle karşılanan Tuncay Kılıç; gittiği yerlerde projelerinden bahsedip vatandaşların sorunlarını dinledi. Mahalle halkı, Kılıç ve ekibine ikramlarda bulunup, ‘Desteğimiz sizinle. 5 yıldır mahallelerimize hizmet gelmedi. Bu sıkıntılarımızı çözerse Tuncay Kılıç çözer’ dedi.

Akşam saatlerinde Güre’ye geçen Tuncay Kılıç’ın mitingi tarihe geçecek bir kalabalık eşliğinde gerçekleşti. Mahalle halkı tarafından davul zurnalarla, meşale ve bayraklarla karşılanan cumhur ittifakı konvoyu eşsiz bir miting gerçekleştirdi. Seçim tırı üzerinden Tuncay Kılıç ve ekibinin projeleri izletildi ve yoğun kalabalığa cumhur ittifakı belediye meclis üyeleri tanıtıldı. Alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sahneye çıkan Tuncay Kılıç’ın konuşmaları büyük beğeni topladı.

Tuncay Kılıç kürsüde şunları söyledi, “Allah’ın izni ile bu seçimi biz aldık. Ve başlayacağız çalışmaya. Önce bu Güre’nin meydanını düzelteceğiz. Esnafımız kan ağlıyor. Rahmetli babamdan beri yapılmadı. Güre’nin yolunu yapacağız. Postaneyi, Tarım Kredi Kooperatifini kaldırdılar, inşallah geri getireceğiz. Güre’nin ilkokulunda başıboş hayvanlar, atlar yatıyor. Annem, babam, kardeşlerim ve benim mezun olduğumuz okulumuz perişan. Dam haline geldi. Güre’nin en güzel yeri, girişteki garaj yasaklı kale gibi duruyor. O pislikleri temizleyip, güzel bir yeşil alan ve meydana dönüştüreceğiz. Bence İslamiyet’te 6’ncı şart olsaydı, haddini bilmek olurdu. Hasan Arslan’ın gezmediği parti kalmadı. Seçimi aldık götürdük diyorlar. Yalan bunlar. Edremit Cumhuriyet Meydanı’na, ne Kamil Saka, ne de Hasan Arslan, sizler gibi kalabalık toplayamıyorlar. Yalandan, hırsızlıktan korkarız biziz. Ama bunların hiçbir şeyden korkusu yok. Cami düşmanı bunlar. Camileri, ibadethaneleri sevmiyorlar. Cem evlerini sevmiyorlar. Lüks yaşantıyı, mevkii, makamı seviyorlar. Makam araçlarında rakıyı seviyorlar. Edremitliler Türk, Edremitliler Müslüman. Ezandan da rahatsız değil hiç kimse.”

Miting sonrası konvoy halinde Edremit’e dönüldü ve Cumhuriyet Meydanı’nda konuşmalara devam edildi.

(Bekir Terzioğlu)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160