UĞUR OKULLARI İLE SİHİRLİ BAHÇE MONTESSORİ ÇOCUKLAR İÇİN EL ELE VERDİ

UĞUR OKULLARI İLE SİHİRLİ BAHÇE MONTESSORİ ÇOCUKLAR İÇİN EL ELE VERDİ

Edremit’te faaliyet gösteren Özel Edremit Uğur Okulları ile Özel Edremit  Sihirli Bahçe Montessori Anaokulu arasında öğrenci eğitim protokol anlaşması imzalandı.

Protokolde iki kurum arasında 1.sınıfa başlayacak olan Sihirli Bahçe anaokulu öğrencilerine Uğur Okulları tarafından burs imkanı sağlanması ve Uğur Okulları’nda öğrenim gören öğrencilerin anaokulu çağında olan kardeşlerine Sihirli Bahçe Anaokulu tarafından burs imkanı sağlanacağı maddeleri yer aldı. Edremit Uğur İlkokulu Müdürü Öznur Bay ile Edremit Sihirli Bahçe Anaokulu Kurucusu Hüseyin Uzun arasında imzalanan protokol 20/02/2019 tarihinden itibaren geçerli olacak. 
Özel Edremit Sihirli Bahçe Anaokulu kurucusu Hüseyin UZUN konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Eğitime verdiğimiz değeri ve çocuklarımıza gösterdiğimiz özeni dünyada kabul görmüş ve bilimsel olarak kanıtlanmış Montessori eğitim sistemini Edremit'te kurduğumuz okulumuzda Körfez halkının hizmetine sunarak gösterdik. Montessori, eğitmen eğitimini tamamlamış öğretmen kadromuz ve eğitim metaryelleri ile ilk olan okulumuzda, ileri düzeyde eğitim seviyesi ile  değerli  çocuklarımızı geleceğe özgür, kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler olarak yetiştiriyoruz. Bir eğitimin başarı kriteri çocuğun ne kadar mutlu olduğudur" dedi. Hüseyin Uzun, çocuklara ve eğitime verdiği önemi vurgulayarak sözlerini bitirdi.

Edremit’in eğitim öğretime gereken önemi verdiğini belirten Öznur Bay  “Öncelikli hedefimiz her zaman öğrencilerimizdir. Öğrencilerine oyun oynama ve eğlenerek öğrenme imkanı sunan iki değerli  kurum arasındaki anlaşmanın körfez için yararlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER