ÜLKÜCÜLER, MUSTAFA PEHLİVANOĞLU'YU ANDI

ÜLKÜCÜLER, MUSTAFA PEHLİVANOĞLU'YU ANDI

  Balıkesir'in Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Umut Pulat ve yönetimi, önceki gün ülkücü şehit olarak anılan Mustafa Pehlivanoğlu’nun anısına lokma hayrı ve Kur’an-ı Kerim okuttu.
  Yurt genelinde yapılan anma programlarında şehitlerini unutmayan ülkücüler, timsah gözyaşlarıyla mektubunu okuduğu ülkücü şehidi Mustafa Pehlivanoğlu’nu unutan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdiler. Edremit Ülkü Ocakları’nın organize ettiği anma programı, Ülkü Ocakları Teşkilatı binası önündeki lokma hayrı ile başladı. Program kapsamında, Mustafa Pehlivanoğlu için Kur’an-ı Kerim okutuldu. Programlara Edremit Belediyesi başkan vekilleri, Edremit Belediye Meclis üyeleri, Edremit Belediyespor Kulübü Başkanı, partililer, ülkücüler ve vatandaşlar katıldı.
  Anma programı ile ilgili görüşlerini bildiren Ülkü Ocakları Başkanı Umut Pulat, sahte gözyaşları döken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi. Başkan Pulat, 12 Eylül 1980 askeri darbesinde darağaçlarında ve işkencelerde hayatlarını kaybedenlerin hatıralarına sığınan Başbakan'ın ülkücülerin üzerinden siyaset yaptığı anlaşılmıştır. Ancak, bunu 30 yıl nasıl sakladığı, bu bastırılmış duyguların ruhunda nasıl bir tahribata yol açtığı tam olarak anlaşılamamıştır. Ülkücü şehidimiz Mustafa Pehlivanoğlu'nun son mektubunu bazı pasajları atlayarak kürsüde okuyan Başbakan'ın senaryo gereği sahte gözyaşı dökmesi riyakarlığın ve ilkesizliğin zirvesi, son noktası olmuştur. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin grup toplantısında konuşuyor ve 12 Eylül 1980 tarihinde idam edilen Ülkücü şehit Mustafa Pehlivanoğlu’nun adını ağzına alarak, onun idam edilmeden önce ailesine gönderdiği mektubu okuyor ve mektubu okurken, 'istismarın bu kadarı da olmaz' dedirtecek şekilde ağlıyor, duraksıyor, hıçkırıyor sonra grubunun tepki vermesini bekliyor. Nöbetçi ağlayıcı Bülent Arınç kameralara yansıyor. Gördüğümüz sahne, Ülkücü şehidimizi siyasi menfaatler için istismar eden zihniyetin acınacak, trajı-komik hali olmuştur. Başbakan, Ülkücüleri 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak referandumda sonucu etkilemek için bu kadar mı küçülür? Kendini bu kadar mı komik duruma düşürür? Şehidimiz Mustafa Pehlivanoğlu’nu idam eden ABD’nin 'Bizim Çocuklar ihtilali gerçekleştirdi.' övgüsünü alan Kenan Evren’dir. Onu meclis kürsülerinden timsah gözyaşları dökerek istismar eden de ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesi’nde Eşbaşkanlık yapan Recep Tayyip Erdoğan’dır. Yüzyılın en büyük siyasi tiyatrocusu Recep Tayyip Erdoğan, şehidimiz Mustafa Pehlivanoğlu’nun mektubunu istismar etmek için okuyor okumasına da, okurken bile Milliyetçilik düşmanlığını yine gösterip mektubun içindeki bölümleri atlayarak okuyor. Kenan Evren ile aynı güçlere hizmet eden Recep Tayyip Erdoğan, Ülkücü şehidimiz Mustafa Pehlivanoğlu’nun anne ve babasına yazdığı mektubun içinde 'Şunu hiçbir zaman unutmasınlar ki, Mustafa’lar ölür, Allah davası ölmez. Milliyetçilik yaşar.' bölümünü atlayarak istismar ederken bile milliyetçilik karşıtlığını sürdürmüştür.
O şehitlerin hepsi Türk-İslam ülküsü için hayatını verirken, sen siyaset sahnesine çıktığın günden bu yana Türk-İslam değerlerine sahip çıkmadın.  ABD’nin Müslüman ülkeleri işgal eden, milyonlarca Müslümanı vahşice öldüren projelerinde Eşbaşkanlık mı yapacaksın? Sözde Kürdistan’ı kuracaklarını ve Türkiye’nin doğusunu da bu sözde Kürdistan’a katacaklarını daha geçtiğimiz hafta bir kez daha tekrar eden Barzani denen kişiyi en büyük dostun ilan edecek ve onu 'Mesut Abi' diye Ankara’da karşılayacaksınız. Farklı tabirlerle anılan Talabani her fırsatta Türkiye’yi tehdit ettiği ve PKK’yı koruduğu halde, onu tek vücut olacak şekilde kucaklayacaksın? PKK’lıları Habur Sınır kapısında, Kandil’de dahi göremeyecekleri şekilde kahramanlar gibi karşılatacaksın; PKK’nın talepleri doğrultusunda açılımlar gerçekleştirmeye çalışacaksın. Ama utanmadan, yüzün kızarmadan 'Mustafa’lar ölür, Allah davası ölmez. Milliyetçilik yaşar.' diyen şehidimiz Mustafa Pehlivanoğlu üzerinden oy devşirmeye çalışacak. Kendine güldürecek şekilde ekranlar karşısında hıçkırarak ağlayacaksın! Ülkücülerin şehit olan askerlerimizin cenaze törenine katılıp, şehitlerimize son görevini yerine getirmesini 'terörden nemalanma, şehit istismarı' olarak gösteren muhterem, senin Ülkücü şehitlerin adını oy devşirmek için kullanmana ve kaldı ki, dünyanın en büyük Ülkücü düşmanı olduğun halde şehitlerimizi istismar etmene ne ad koyacağız?” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2010, 00:16
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER