Ünsal'dan bayram mesajı

Ünsal'dan bayram mesajı



Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesaj yayımladı.

 Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir  Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşadığımızı ifade eden Edremit  Kaymakamı Turgay Ünsal şunları kaydetti;

Değerli Edremitli Hemşehrilerim,

      Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler olan bayramlar; insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir günlerdir. 

Kıymetli Hemsehrilerim,

Bildiğiniz gibi tüm dünyayı etkisi alan ve dünya sağlık örgütü tarafından ‘pandemi’ olarak ilan edilen koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirleri çerçevesinde devletimizin aldığı tam kapanma  sürecinde bu Ramazan Bayramımızı evlerimizde idrak ediyor olacağız. Alınan tedbirler gereği bu bayramı sevdiklerimizden uzakta, evlerimizde geçiriyor olsak da ülkemizin de içinde bulunduğu bu zorlu süreçte koronavirüs ile mücadelede titizlikle yürütülen çalışmalar halkımızın sağduyusu ve sabrıyla olumlu sonuçlar vermektedir.

Özellikle içerisinde bulunduğumuz bu süreçte vatandaşlarımızın vermiş olduğu destek,  sabır ve anlayışla  bu zorlu süreci de geride bırakarak daha nice mutlu ve huzurlu bayramlara hep birlikte erişeceğini inanıyorum.

Kıymetli  Hemsehrilerim,

Ülkemizde huzur ve güven içerisinde bir bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşarken, yakın coğrafyamızda yaşanan olumsuzluklar da bizleri büyük bir üzüntüye boğmaktadır. Özellikle Filistin'de yaşanan insanlık dışı olayların biran önce son bulmasını temenni ediyor; Mescid-i Aksa'da mübarek Ramazan ayında ibadet eden sivillere yönelik yapılan saldırıyı kınıyoruz ve lanetliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ilçemize, ülkemize, tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz daha nice güzel bayramlara hep birlikte erişeceğimize inanıyorum" dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160