YAŞLI HASTALAR YÖNLENDİRME HİZMETİNİ ÇOK SEVDİ

YAŞLI HASTALAR YÖNLENDİRME HİZMETİNİ ÇOK SEVDİ
- EDREMİT'TE YAŞLI HASTALAR YÖNLENDİRME HİZMETİNİ ÇOK SEVDİ
 
Balıkesir’in Edremit Devlet Hastanesi’nde bir süre önce başlatılan hasta yönlendirme hizmeti, özellikle yaşlı, engelli ve kimsesiz hastalar tarafından büyük memnunlukla karşılandı. 
  Hastane yöneticisi (Başahekim) Dr. M. Atahan Acar, yardımcısı Dr. Hakan Kaplan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü (Başhemşire) Şeniz Azkara öncülüğünde başlatılan yönlendirme hizmetinin amacının, hastaların beklemeden kısa sürede daha çabuk, kaliteli, hizmet alabilmesinin sağlamak olduğu ifade edildi.
  Günümüzde sağlık sistemindeki gelişmeler sonucun da, birey ve toplumun sağlığa verdiği önemin arttığı, sağlık hizmet sunumunda kaliteli hizmet beklentilerinde yükseldiği, bu itibarla sağlık hizmet sunumunda; fiziki şartların uygun hale gelmesi hemen hemen her sağlık biriminde gelişmiş tıp teknolojisinin kullanılması, sağlıkta çalışan nitelikli yetişmiş insan gücünün yanı sıra sağlık hizmetinin sunuluş biçimin de de önem arz ettiği vurgulanarak hizmetlerin her zaman en iyisine layık olan Edremit halkına yönetimin en iyi sağlık hizmeti verme amacında olduğu öğrenildi. (İHA)

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2013, 16:53
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160