'Yeniden Refah Partisi' Edremit'te örgütlendi 

'Yeniden Refah Partisi' Edremit'te örgütlendi 

Genel başkanlığını rahmetli Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi Edremit’te de örgütlendi.  
 Yeniden Refah Partisi Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Sabri Koç ziyaretinde, güçlü olanın haklı sayıldığı değil, haklı olanın güçlü olduğu bir Türkiye ve dünya ile mücadele hedefindeyiz'dedi.
  Koç'un yanı sıra ziyaretinde başkan yardımcıları İzzet Şengül, Ali Nezi Tur ve Güre Mahalle Temsilcisi İsmail Akbay da hazır bulundu.
  Edremit İlçe Başkanı Sabri Koç, “29 Ekim Cumhuriyet bayramımızın kuruluşunun  97. yılını kutluyoruz, vatanımıza milletimize hayırlar getirmesini dilerim. Yeniden Refah Partisi olarak Edremit ilçe başkanlığımızı kurduk. Ülkemize hayırlar getirmesini Rabbimizden niyaz ediyoruz. Partimizin ilçe merkezi Hürriyet Caddesi Eğilmez Pasajı Kat:1'de dir. Partimize ise üye kayıtları başlamıştır. Bütün Erbakan davasına  gönül veren vatandaşlarımızı partimize üye olmaya davet ediyoruz. Bizim siyasi politikamız ayrıştırmak değil, birleştirmektir. Yeniden Refah Partisi milletimiz tarafından yüzyıllardır özümsenmiş bulunan 'Milli Görüş' zihniyetinden ve önce ahlak ve maneviyat prensibinin her alanda hakim kılınmasına temel alır. Kaba kuvveti değil, hak ve adaleti üstün kılar. Kaba kuvveti değil, hak ve adaleti üstün tutar. Bütün insanlığa ve şefkatle muameleyi esas alır. Güçlü olanın haklı sayıldığı değil, haklı olanın güçlü olduğu bir Türkiye ve dünya için mücadele eder. " diye konuştu.
Bu arada İzzet Şengül ise,'Saadet Partisi  kurucu  ilçe başkanlığından istifa ederek ve Yeniden Refah Partisi'nin kuruluşuna geçtim.Milli Görüş'ün esas temsilciliğine katılıp hakla hizmet, buradan sürdüreceğim.'ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2020, 20:23
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER