Balya’da Kaymakam Topuz öğrencilerle birlikte kitap okudu

Balıkesir’in Balya ilçesinde, Kaymakamı Fatih Topuz, Şamile Altıntaş İlkokulunda öğrencilerle birlikte kitap okudu. Şamile Altıntaş İlkokulu’nda sürdürülmekte olan “Okulumuz Okuyor” etkinliği için İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa...

Balya’da Kaymakam Topuz öğrencilerle birlikte kitap okudu

Balıkesir’in Balya ilçesinde, Kaymakamı Fatih Topuz, Şamile Altıntaş İlkokulunda öğrencilerle birlikte kitap okudu. Şamile Altıntaş İlkokulu’nda sürdürülmekte olan “Okulumuz Okuyor” etkinliği için İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzanç ile birlikte okula giden Kaymakam Topuz, kitap okuma saatinde 3/B sınıfına misafir oldu.

Kaymakam Topuz ve Müdür Uzanç’ı okul müdürü Şahin Uçar karşılarken, bir ders boyunca öğrencilerle birlikte kitap okudular. Kitap okuma saati sonrasında öğrencilerle kitap ve eğitim üzerine sohbet eden Kaymakam Topuz, kitap okumanın önemini anlatırken, kitap okumanın bir alışkanlık haline getirilmesini istedi. Kaymakam Fatih Topuz, Okul Müdürü Şahin Uçar ve öğretmenleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yerel ve ulusal basında ses getiren çalışmalar ve başarılı çalışmaları nedeniyle öğretmenleri kutlayan Kaymakam Topuz, beraberinde getirdiği kitapları öğretmenlere hediye etti. Kaymakam Fatih Topuz, ”Özverili çalışmalarınızı ve gayretlerinizi ilgi ile takip ediyorum. Okul olarak projelerinizi takdir ediyorum. Hepinize bu özveriniz için teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160