Burhaniye’de Kaymakam Öner öğrencilerle birlikte kitap okudu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, okullardaki kitap okuma etkinlikleri devam ederken, Kaymakam Hüseyin Öner’de, Sekiz Eylül İlkokulu’nda öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Burhaniye’de Kaymakam Öner öğrencilerle birlikte kitap okudu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, okullardaki kitap okuma etkinlikleri devam ederken, Kaymakam Hüseyin Öner’de, Sekiz Eylül İlkokulu’nda öğrencilerle birlikte kitap okudu. Etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent, Müftü Hacı Öz ve Tapu Sicil Müdürü Aziz Bölükbaşı da katıldı.

Öğretmenlerle bir araya gelen kaymakam Hüseyin Öner, kıraathanelerde kitap okuma etkinliği yapıldığını duyunca Okul Müdürü Ali Bayraktar nezdinde bütün öğretmenlere teşekkür etti. Akabinde, 4/B sınıfında kitap okundu. Okuma saatinin arkasından insan hayatında kitap okumanın önemini anlatan Kaymakam Öner, öğrencilerden çok okumalarını istedi. Kitap okuma etkinliklerinin yapıldığı yerlerden biri olan mescide de giren ekip,1.sınıf öğrencileri ile sohbet etti. Ziyaret sırasında,Müftü Hacı Öz’ün Suriyeli öğrenci ile yaptığı Arapça konuşma diğer minikler tarafından ilgiyle izlendi.

(İHA)

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 16:26
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER