Burhaniye’de öğrenci velileri kahvaltıda buluştu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Cumhuriyet Mahallesinde okul öncesi eğitimi veren Müjde Babuşcuoğlu Anaokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılındaki sosyal etkinlikleri kapsamında okul aile birliğinin organizasyonu ile velilerini, öğrencilerini ve öğretmenlerini kahvaltıda buluşturdu.

Burhaniye’de öğrenci velileri kahvaltıda buluştu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Cumhuriyet Mahallesinde okul öncesi eğitimi veren Müjde Babuşcuoğlu Anaokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılındaki sosyal etkinlikleri kapsamında okul aile birliğinin organizasyonu ile velilerini, öğrencilerini ve öğretmenlerini kahvaltıda buluşturdu. Kahvaltıyı İskele mahallesinde gerçekleştiren toplantıda okul aile birliği yönetimi, velilerin katılımından çok memnun kaldıklarını kaydetti.

Yoğun bir katılım ve desteğin olduğu okul kahvaltı etkinliği ile okul-veli kaynaşması ve dayanışmasının hedeflendiği açıklandı. Okul Müdürü Oğuzhan Öztürk, etkinlikte ile Müjde Babuşcuoğlu anaokulu ailesinin bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Kahvaltıya, okul idaresi, öğretmenler, okul aile birliği üyeleri, veliler ve okulun yapılmasında büyük desteği olan Ali Ulvi Babuşcuoğlu ve ailesi katıldı. Okul Müdürü Oğuzhan Öztürk ve Okul Aile Birliği Başkanı Ahu Bolel, kahvaltıya katılan misafirlere teşekkür ederken okul dışında da okula verdikleri destek için teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 14:13
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER