Burhaniyeli öğrenciler engellileri ziyaret etti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Uğur Ortaokulu öğrencileri Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesine ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Gürsel Vardar tarafından karşılanan öğrenciler, engelli vatandaşlarla sohbet ederken, sorunları hakkında...

Burhaniyeli öğrenciler engellileri ziyaret etti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Uğur Ortaokulu öğrencileri Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesine ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Gürsel Vardar tarafından karşılanan öğrenciler, engelli vatandaşlarla sohbet ederken, sorunları hakkında bilgiler aldı.

Öğrencilere ikramlarda bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şube Başkanı Gürsel Vardar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilere teşekkür eden Vardar; "Engelli vatandaşlarımıza karşı her zaman duyarlı davranmalıyız. Ailemizde ve çevremizde bu konuda yanlış davranışları gözlemliyorsak onlara uyarılarda bulunmalıyız. Evet, bugün hepiniz sağlıklısınız ancak yarının size neler getireceğini bilmiyorsunuz. Ülkemizde yaklaşık on milyon engelli insan yaşamaktadır. Eskiyle yani bizim çocukluğumuzla kıyasladığımızda ülkemizde engelli vatandaşlarımız için daha kapsamlı çalışmalar yapmaktadır. Hayatımızı kolaylaştırmak için adımlar atılmaktadır. Sizler bu ülkenin iyi yetişen çocukları olarak bu anlamda kendinize düşen görevleri asla unutmamalısınız. Bu anlamlı ziyaretiniz için sizlere çok teşekkür ederiz’’ dedi.

Okul Müdürü Rami Çetinel de ”Ziyaretimizi kabul ettiğiniz, bizi aydınlattığınız ve ikramlarınız için sizlere çok teşekkür ederiz. Çok yararlı bir ziyaret oldu. Ziyaretlerimiz devam edecek ’’dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER