Çanakkaleli kadınlara iletişim eğitimi

Çanakkale Güç Birliği Platformu Kadın Komisyonu tarafından Kadın ve İletişim Teknikleri konulu eğitim semineri düzenledi.Sertifikalı ve ücretsiz eğitim Çanakkale’nin aktif kadınlarını bir araya getirdi. Çanakkale Güç Birliği Platformu...

Çanakkaleli kadınlara iletişim eğitimi

Çanakkale Güç Birliği Platformu Kadın Komisyonu tarafından Kadın ve İletişim Teknikleri konulu eğitim semineri düzenledi.

Sertifikalı ve ücretsiz eğitim Çanakkale’nin aktif kadınlarını bir araya getirdi. Çanakkale Güç Birliği Platformu Kadın Komisyonu, kentin kadınlarına yönelik çabalarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde kadın ve kanser programı organize eden Kadın Komisyonu, Eğitmen, Mentör ve Yönetici Koçu Çetin Kolukısa’yı kadınlarla buluşturdu.

Programın başlangıcında konuşan Güç Birliği Platformu Kadın Komisyonu Başkanı Nadide Altın dünyada her şeyin kadının eseri olduğunu belirterek,“Kadın, sosyal ve eğitimli oldukça toplum gelişecektir. Bu sebeple her ay toplantılarımız devam edecektir. Amacımız kadınları bilinçlendirmektir" dedi.

Program Çetin Kolukısa’nın verdiği eğitimle devam etti. Mentör ve yönetici koçu Kolukısa, yaşadığı deneyimlerden hareketle iletişime ilişkin keyifli paylaşımlarda bulundu. Program kapsamında iletişim, zaman planlaması, empati, beden dili, bakış açısı, insan ilişkileri gibi konularda bilgiler aktarıldı. 2 saat süren eğitim sonrasında Kadın Komisyonu tarafından Kolukısa’ya plaket takdim edildi. Program bitiminde katılımcılar ise sertifikalarını aldı.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER