Eğitimci-Yazar Altınöz yeni kitabını öğrencileri için imzaladı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Eğitimci-Yazar Yurdaer Altınöz, ‘Ne Zaman Çocuktun?’ adını taşıyan yeni kitabını öğrencileri için imzaladı.Ayvalık’ta öğrencileriyle birlikte toplumsal sorumluluk adına öğrencileriyle birlikte,...

Eğitimci-Yazar Altınöz yeni kitabını öğrencileri için imzaladı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Eğitimci-Yazar Yurdaer Altınöz, ‘Ne Zaman Çocuktun?’ adını taşıyan yeni kitabını öğrencileri için imzaladı.

Ayvalık’ta öğrencileriyle birlikte toplumsal sorumluluk adına öğrencileriyle birlikte, birbirinden ilginç projeleri hayata geçirmesiyle gönüllerde taht kuran Eğitimci-Yazar Yurdaer Altınöz’ün yeni kitabı ‘Ne Zaman Çocuktun?’ adını taşıyan kitabı, kitap reyonlarındaki raflarda yerini aldı.

Kitaplarının yanı sıra yazdığı 5 ayrı tiyatro eseri de bulunan Altınöz’ün; yaşamı çocukların gözünden bakarak kaleme aldığı Papilion Kitabevi’nden çıkan yeni kitabında, her yetişkin bireyi çocukluk ve öğrencilik günlerine götürmeyi ve yetişkinlerin çocuklarıyla empati kurmayı hedeflediği öğrenildi.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun başarılı öğretmenlerinden Yurdaer Altınöz, yeni kitabı için öğrencilerine kitaplarını imzalarken, bir de öğrencilerinin yanı sıra öğretmen arkadaşlarına da yönelik de söyleşi yaptı.

Yazarlığa başlamasından bugüne gelen süreci anlatan Altınöz, bilgi ve birikimlerini toplumla paylaşmanın kendisi için en güzel hobilerden bir olduğunu söyledi.

Öğrencilerine, bol bol kitap okumaları gerektiğini telkin eden Yurdaer Altınöz, öğrencilerinin arasından geleceğin yazarlarının çıkması halinde bunun kendisi için en büyük mutluluklardan biri olacağının da altını çizdi.

Etkinliğin sonunda Okul Müdürü Mustafa Kurtuluş, okulun öğretmenlerinden Yazar Altınöz’e bir buket çiçek ile teşekkür etti.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160