İvrindili öğrencilerle Madra dağı eteklerinde kitap okudular

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, Madra eteklerindeki kırsal Gümeli Ortaokulunda kitap okuma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Vali Yardımcısı İsmail Demirhanen ile Kaymakam Server Sinanoğlu ve Belediye Başkanı Recai Baytar’da katıldı.İlçe...

İvrindili öğrencilerle Madra dağı eteklerinde kitap okudular

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, Madra eteklerindeki kırsal Gümeli Ortaokulunda kitap okuma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Vali Yardımcısı İsmail Demirhanen ile Kaymakam Server Sinanoğlu ve Belediye Başkanı Recai Baytar’da katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel’in eşlik ettiği etkinlikte okulu ve Gümeli’yi gezen Vali Yardımcısı Demirhan, vatandaşlarla da sohbet etti. Balıkesir’in en yüksek zirvelerinden birinde bulunan Gümeli’li öğrenciler ile sohbet eden Demirhan, öğrenciler ile tek tek ilgilendi. Vali Yardımcısı İsmail Demirhan e Kaymakam Server Sinanoğlu, mahallede yapılan kestane hasadınıda izledi. Üreticilerle sohbet etti. Daha sonra Demirhan ve diğer misafirler Korucu Mahallesine geçti. Korucu Şehit Bülent Emen Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Korucu YBO’ya ziyarette bulunan ekip, yatılı bölge ortaokulu öğrencileri ile sohbet etti. Atletizmde ki başarılarını kutlayarak öğrencilerin ihtiyaçlarını dinledi. Bölgede gerçekleştirilecek madencilik faaliyetlerine yönelik Türkiye’nin ilk Maden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin okul alanını da inceleyen Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, çevre mahallelerde gerçekleştirilen projeleri ve Kampüs Alanını Eğitim Bölgesi’ni de gezdi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160