Meslekî Eğitim Merkezi için imzalar atıldı

Bursa’nın Karacabey ilçesine yapılacak Meslekî Eğitim Merkezi için imzalar atıldı.Bursa Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası arasında Karacabey Mesleki Eğitim Merkezi binası için protokol imzalandı....

Meslekî Eğitim Merkezi için imzalar atıldı

Bursa’nın Karacabey ilçesine yapılacak Meslekî Eğitim Merkezi için imzalar atıldı.

Bursa Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası arasında Karacabey Mesleki Eğitim Merkezi binası için protokol imzalandı. Törende konuşan Karacabey Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, “Karacabey Ticaret Odası ve Karacabey Belediyesi’nin müştereken üstlenmiş olduğu bir proje. Bu yapılacak okulun ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Emeği geçen herkese teşekkür eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise, “Bu projenin yapımını üstlenen Karacabey Ticaret Odası ve yönetim kurulu üyelerine Karacabey halkı adına teşekkür ediyorum. İhtiyaç olan bir alana yatırım yapılıyor” ifadelerini kullandı.

Yapılacak eğitim merkezinin Bursa ve Karacabey için hayırlı olmasını temenni eden Vali İzzettin Küçük, “Bursa’da en önemli mesele ara ve teknik eleman bulmak. Bunun için en önemli unsur tabi ki bu teknik okulların kurulması. Sanayi odalarımız, belediyelerimiz devletin yanında, millî eğitimin yanında. Kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve sanayi odamıza teşekkür ediyorum, hayırlı olsun. Çok yakın zamanda öğrencilerimizi burada görmeyi ümit ediyoruz” diye konuştu.

2018-2019 eğitim öğretim yılında hizmet vermesi planlanan okul, Karacabey Sanayi Sitesi içinde bin metrekare kapalı olmak üzere yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alana inşa edilecek Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’nde 11 dersliğin yanı sıra atölyeler, çok amaçlı salon, laboratuvar ve yemekhane de bulunacak.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER