Osmangazi’den eğitime destek

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine tayin olan Sabahattin Dülger’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.Başkan Mustafa Dündar, İl Milli Eğitim Müdürü Dülger’e yeni görevinin...

Osmangazi’den eğitime destek

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine tayin olan Sabahattin Dülger’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Başkan Mustafa Dündar, İl Milli Eğitim Müdürü Dülger’e yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Sabahattin Dülger ile sohbet eden Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak eğitim alanındaki hizmet ve yatırımları önemsediklerini belirterek, “İlçemiz sınırları içerisindeki 250 okulumuzun 247 tanesine çeşitli hizmetler götürdük. Gelen talepler doğrultusunda okullarımızın ihtiyaçlarını karşıladık. İlçe sınırlarındaki okulumuza ihtiyaçları doğrultusunda yardımlarda bulunurken, iki büyük okul inşa ettik. Mehmet Akif Mahallemiz’de 24 derslikli Hacı Akkadın Tarman Okulu’nu öğrencilerimizin hizmetine sunarken, Türkiye’nin tek çatı altında inşa edilen en büyük okulu olan Uluslararası Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni Bursa’ya kazandırdık. Eğitimcinin her zaman yanındayız. Eğitim ve öğretime destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger de, Başkan Dündar’ın nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bugüne kadar eğitime vermiş olduğu ve bundan sonra vereceği destekler için teşekkür etti.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160