Afrin için kan verenlere sürpriz yapıldı

Balıkesir Lokantacılar ve Benzerleri Odası ile Kızılay’ın ortak kampanyasıyla Kızılay’a kan veren vatandaşlar, Lokantacılar Odası üyesi olan iş yerleri tarafından misafir edilerek, yemek ikramında bulunuldu.Balıkesir Lokantacılar ve...

Afrin için kan verenlere sürpriz yapıldı

Balıkesir Lokantacılar ve Benzerleri Odası ile Kızılay’ın ortak kampanyasıyla Kızılay’a kan veren vatandaşlar, Lokantacılar Odası üyesi olan iş yerleri tarafından misafir edilerek, yemek ikramında bulunuldu.

Balıkesir Lokantacılar ve Benzerleri Odası ile Kızılay’ın ortak kampanyasıyla Suriye’de operasyonda bulunan kahraman Mehmetçikler için kan verme kampanyası düzenlendi. Kızılay Kan Merkezine kan veren tüm vatandaşlara Balıkesir’de lokanta hizmeti verilen tüm iş yerlerinde 1 öğün yemek ücretsiz olarak verildi. ’Mehmetçiğe Kan, Yurda Can Verenler El Ele Kan Ver Misafirimiz Ol’ kampanyası ile Kızılay’a kan bağışı kampanyası Balıkesir merkez Kızılay kan alma merkezinde yapıldı. Kan veren tüm vatandaşlara lokantalarda 1 öğün yemek davet fişi verildi. Kan bağışı kampanyası vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Kızılay Kan Merkezinde açıklamalarda bulunan Balıkesir Lokantacılar ve Benzerleri Odası Başkanı Hasan Yıldız, "Ortaklaşa kan kampanyamızın sloganını ’Mehmetçiğe Kan, Yurda Can Verenler El Ele Kan Ver Misafirimiz Ol’ olarak belirttik. Bu platformda bize destek olan oda başkanlarımıza, üyelerimize STK’lar ve tüm vatandaşlarımıza bize destek verdikleri için teşekkür ediyoruz. Kan kaynağı insan olan ancak kan vermek sadece birinin hayatını kurtarmak değil, insan sağlığı açısından da önemlidir. Biz de savaş halinde bulunan Mehmetçiğimize destek olmak için böyle bir kampanya düzenledik. En azından hedefimiz belli, yönümüz belli. Vatanımız için sadece kanımızı değil, canımızı vermeye hazırız. İnşallah bugünkü kampanyada rekor kırmak. Hedefimiz en çok kan toplanan kampanya olacak. Bu kampanyamız inşallah diğer oda ve STK’lara örnek olacak. Bu vatan için kanımızı da canımızı da vermeye hazırız" şeklinde konuştu.

Başkan Yıldız: "Kan verene yemek ücretsiz"

Balıkesir Lokantacılar Odası Başkan Hasan Yıldız ise, "Kızılay’a kan veren vatandaşlarımız lokantalarımızda bir öğün ücretsiz yemek yiyebilecekler. Lokantacılar odamıza bağlı tüm üyelerimiz kampanyaya tam katkı verdi. Kan veren tüm vatandaşlarımız odaya bağlı üyelerimiz tarafından bir öğün yemek yiyebilecekler" dedi.

Balıkesir Kızılay Şube Müdürü Hüseyin Gündoğan da kampanya başlangıcında yaptığı açıklamada, "Tüm oda üyelerine ve başkanımıza teşekkür ediyorum. Afrin’de canını vatan için veren Mehmetçiğe moral olması ve destek olmak için bu kampanyayı başlattık. Kan sürekli ve düzenli bir ihtiyaçtır. Balıkesir genelinde yıllık 35 bin ünite kan topluyoruz. Kan kaynağı sadece insan olan ve insandan alınıp, insana verilen telafisi olmayan hayati bir sıvı. Bayrak için, millet içini vatan için sadece kanımızı değil canımızı vermeye hazırız" diye konuştu.

Kan kampanyası ile Kızılay’ın ortak kampanyası Balıkesir Lokantacılar ve Benzerleri Odası Başkanı Hasan Yıldız’ın kan vermesiyle başladı. İlk kan veren kişilerden Balıkesir Üniversitesi öğrencisi Büşra Işık, "Kan bağışında bulunmak istedim. İnşallah ihtiyaç sahiplerine ulaşır. Başkanımız da bizim gibi kan verdi. Kan veren tüm vatandaşlara teşekkür ederim. Başkanım bize yemek fişi jesti yaptı" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160