BAFED Genel Başkanı Ensar Seyhan:

Bursa Anadolu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ensar Seyhan, 8 Mart sebebiyle tüm annelerin ellerinden öptüğünü belirterek, "Kadınlar bizim annemizdir. Yarınlar için, Mehmetçiklerimizin olması için, Mehmetçiklerimizin büyümesi için...

BAFED Genel Başkanı Ensar Seyhan:

Bursa Anadolu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ensar Seyhan, 8 Mart sebebiyle tüm annelerin ellerinden öptüğünü belirterek, "Kadınlar bizim annemizdir. Yarınlar için, Mehmetçiklerimizin olması için, Mehmetçiklerimizin büyümesi için anneler olması lazım" dedi.

Bursa Anadolu Dernekleri Federasyonu (BADEF) tarafından verilen yemekte 11 ilin genel başkanları bir araya geldi. Bursa Anadolu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ensar Seyhan, öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak, "Annelerinizin ellerinden öpüyorum. Çünkü kadınlar bizim annemizdir. Yarınlar için, Mehmetçiklerimizin olması için, Mehmetçiklerimizin büyümesi için anneler olması lazım. O annelerin de 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü canı gönülden kutluyorum’’ diye konuştu.

Federasyonun amacının hizmet etmek olduğunu ifade eden Başkan Seyhan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hedefimiz doyduğumuz kent Bursa’ya hizmet etmek, doğduğumuz kent Ağrı’ya da minnet etmektir. Biz bunları düşünerek yaşıyoruz. Hayata bakış açımız, eğitimden geçer. Özellikle eğitime çok önem veriyoruz. Federasyon olarak derneklerimizde bulunan fakir, fukara ve kimsesiz insanların her zaman yanında olduk, burslarını verdik. Ayağı olmayanın ayağı, kolu olmayanın kolu, eli olmayanın da eli olduk. Yoksulların her zaman yanında olduk".

BADEF olarak engelliler için de projeleri olduğunu kaydeden Başkan Ensar Seyhan, "Özürlü olan kardeşlerimize akülü araba bulmak kaydıyla bir proje ürettik. Bu projenin de arkasında duracağız. Müracaat eden özürlü kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

"Onlar günün adamı, biz gönül adamıyız"

Doyduğumuz kent Bursa’nın hakikaten çok kayda değer ve hizmete dayalı bir şehir olduğunu belirten Federasyon Başkanı Seyhan, "Biz bu hizmetlerimizi devamlı yapmak için şimdi yeni gelen yeni belediye başkanımızla bunu paylaşmak istiyoruz, bunu konuşmak istiyoruz. Onlar günün adamı, biz gönül adamıyız. Bizim herhangi bir menfaatimiz, bir çıkarımız yoktur. Ama onların işleri, menfaatleri bittikten sonra bu parti olmasın B partisi olsun derler, giderler. Ama bizim öyle bir şansımız yok. Biz bu insanımıza, bu memleketimize sahip çıkmak zorundayız, gönül adamıyız. Biz de bu gönül işini yapmak, gönül adamı olmak gayretini, çizgisini her zaman yanımızda, fikrimizde, önümüzde tutmak zorundayız. Onun için Bursa’mızı yöneten büyüklerimizden önemle rica ediyorum. Sivil toplum örgütlerini, güzel, sevgi, saygı, şefkat ile görmelerini istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER