Bakan Gül, İzmirlilerle buluştu

İzmir Adliyesi saldırısının yıl dönümü dolayısıyla İzmir’e gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, anma töreninin ardından cuma namazı kılarak bir vatandaşın cenaze namazına katıldı. Bakan Gül, daha sonra Gaziemir’deki vatandaşlarla...

Bakan Gül, İzmirlilerle buluştu

İzmir Adliyesi saldırısının yıl dönümü dolayısıyla İzmir’e gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, anma töreninin ardından cuma namazı kılarak bir vatandaşın cenaze namazına katıldı. Bakan Gül, daha sonra Gaziemir’deki vatandaşlarla bir araya geldi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İzmir Adliyesi saldırısının yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma törenine katılmak üzere sabah saatlerinde İzmir’e geldi. Bakan Gül, törenin ardından Gaziemir Gülhane Camii’nde cuma namazı kıldı. 65 yaşında kanserden ölen Sedat Dilek isimli vatandaşın da cenaze namazına katılan Bakan Gül, beraberinde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile birlikte Abdullah Arda Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Kahvehanelerin bulunduğu meydanda halkla sohbet eden Bakan Gül, daha sonra İzmir Adnan Menderes Havaalanına geçti.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160