Başkan Çalkaya’dan yılbaşında 30 ev ziyareti

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, yeni yılın gelişini 30 ev ziyareti yaparak hemşehrileriyle birlikte kutladı.Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve eşi Fatma Çalkaya, yılbaşı akşamı kimsesiz veya sağlık sorunları...

Başkan Çalkaya’dan yılbaşında 30 ev ziyareti

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, yeni yılın gelişini 30 ev ziyareti yaparak hemşehrileriyle birlikte kutladı.

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve eşi Fatma Çalkaya, yılbaşı akşamı kimsesiz veya sağlık sorunları yaşayan vatandaşların evlerine konuk oldu. 12 yıldır yaptığı yılbaşı ziyaretleri geleneğini bu yıl da bozmayan Başkan Çalkaya, öğle saatlerinde başladığı ziyaretlerini gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürdü. Başkan Çalkaya ve eşi, bu süre zarfında tam 30 evi ziyaret ederek, evlerine gittiği vatandaşların sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi. Başkan Mehmet Ali Çalkaya ve eşini ağırlayan vatandaşlar, bu ziyaretle ayrı bir heyecan yaşadı.

"Dertler paylaştıkça azalıyor"

Her evde ayrı bir hayat hikayesi ile karşılaştıklarını ifade eden Mehmet Ali Çalkaya, "Biz manevi duyguların da maddiyat gibi paylaşıldıkça arttığına inanıyoruz. Dertler paylaştıkça azalıyor, mutluluklarda artıyor. Biz yeni yıla girerken vatandaşlarımızla birlikte bu duyguları paylaşıyoruz. Onların dertlerinden bir nebze olsun uzaklaşması, çocukların bir tebessümü dünyalara bedel. Umarım 2018 yılı çocukların hep güldüğü, hastaların şifa bulduğu, adaletin çok olduğu, savaşların ve şiddetin ise hiç olmadığı bir yıl olur" diye konuştu.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160