Başkan Ersoy nöbetçi memurları unutmadı

Balıkesir’in Havran ilçesinde Belediye Başkanı Emin Ersoy 2018’in ilk saatlerinde yeni yılda vatandaşın huzuru, güvenliğini ve sağlığı için görevi başında olan kamu kurum ve kuruluşlarda çalışanlarını yalnız bırakmadı..

Başkan Ersoy nöbetçi memurları unutmadı

Balıkesir’in Havran ilçesinde Belediye Başkanı Emin Ersoy 2018’in ilk saatlerinde yeni yılda vatandaşın huzuru, güvenliğini ve sağlığı için görevi başında olan kamu kurum ve kuruluşlarda çalışanlarını yalnız bırakmadı.

Başkan Ersoy sırasıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Havran Grup Amirliği, Çiftçi Koruma Malları Başkanlığı, Zabıta Müdürlüğü, Havran Devlet Hastanesi personelini görevleri başında ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik etti.

Ersoy, “İlçemizin kalkınması ve gelişimi için belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için yeni yılda da kamu kurumları, özel sektör, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri ve tüm paydaşlarımızla birlikte her zaman olduğu gibi uyum, işbirliği ve koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, 2018 yılının ülkemize, milletimize, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2018, 17:02
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER