Başkanlar gazetecilerin gününü kutladı

Edremit’te belediyeler ve siyasi parti ilçe başkanları ile kamu kurum ve amirleri ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla gazetecileri unutmadılar...

Başkanlar gazetecilerin gününü kutladı

Edremit’te belediyeler ve siyasi parti ilçe başkanları ile kamu kurum ve amirleri ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla gazetecileri unutmadılar.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı mesaj yayınlarken yayınlarken, Belediye Başkanı Kamil Saka kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi. Emniyet Müdürü Tolga Alpay’da gazetecileri telefon ile arayarak günlerini kutladı. Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Raif Sakin’de mesaj göndermeyi tercih etti. Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ise jestle gazete ve ajans merkezlerine pasta süprizi yaptı. AK Parti Teşkilat Başkanı Özcan Özyanık, CHP İlçe Başkanı Tayfun Gerkuş’ta ilçede bulunan gazete ve ajans temsilcilerini ziyaret ettiler.

Ziyarette, basın mensuplarının kamuoyunu bilgilendirmek gibi çok önemli bir görevi yerine getirdiği belirtildi.

Bilindiği üzere, 10 Ocak, basın çalışanlarının sosyal haklarını sağlayan 212 sayılı kanunun yürürlüğe girdiği 1961 tarihinden bu yana ülkemizde ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ olarak kutlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 16:11
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER