Bayramiç’te sıkı korona virüs denetimleri

ÇANAKKALE’NİN BAYRAMİÇ İLÇESİNDE JANDARMA VE POLİS EKİPLERİ, KORONA VİRÜS (COVİD-19) TEDBİRLERİ KAPSAMINDA SÜRÜCÜ VE YOLCULARIN ATEŞ ÖLÇÜMÜ İLE MASKE DENETİMİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR.

Bayramiç’te sıkı korona virüs denetimleri

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde jandarma ve polis ekipleri, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sürücü ve yolculara ateş ölçümü ile maske denetimi yapmaya devam ediyor.

Jandarma ve polis ekipleri, korona virüs tedbirleri kapsamında ilçenin giriş noktalarında sürücü ve yolcuların ateş ölçümü, maske ve sosyal mesafe kontrollerini yapmayı sürdürüyor. Ekipler, virüsten korunma amaçlı eldiven ve maske takarak, durdurdukları sürücülerin ve yolcuların ateşlerini ölçtü. Sürücülere virüsten korunma yolları hakkında bilgilendirme ve uyarı da yapan ekipler, denetimlerini gün boyu sürdürdü.

Denetimlerde 37,5 ve üzerinde ateşi olduğu belirlenen kişilerin sağlık ekiplerine teslim edileceği ve 14 günlük karantinaya alınacağı kaydedildi. Ekipler, şehirler arası yolculuk yapan vatandaşları mecbur kalmadıkça evlerinden çıkmamaları konusunda da uyarıda bulunmaya devam ediyor.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160