Bereket sofrası Altınşehir’de kuruldu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sabah namazını Nilüfer Fahrettin Kılınç Camii’nde kılarak, ardından vatandaşlarla bereket sofrasında buluştu. Aktaş, kardeşlik ortamını koruyarak el birliğiyle Bursa’yı daha üst standartlara...

Bereket sofrası Altınşehir’de kuruldu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sabah namazını Nilüfer Fahrettin Kılınç Camii’nde kılarak, ardından vatandaşlarla bereket sofrasında buluştu. Aktaş, kardeşlik ortamını koruyarak el birliğiyle Bursa’yı daha üst standartlara taşıyacaklarını söyledi.

Başkan Aktaş, güne sabah namazı ile birlikte Nilüfer Altınşehir Mahallesi’nde başladı. Sabah namazını Fahrettin Kılınç Camii’nde kılan Başkan Aktaş, daha sonra cami lokalinde kurulan bereket sofrasında vatandaşlarla buluştu. Simit, çay, peynir ve zeytinle yapılan kahvaltının ardından vatandaşlara hitap eden Aktaş, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Bursa’nın evliyalar ve padişahlar şehri olduğunu, altı ve üstüyle büyük kıymetinin bulunduğunu belirten Başkan Aktaş, şehre hizmet etmenin, standartları daha üst noktalara çekmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Bursa’ya hizmet etmenin onur olduğunu kaydeden Başkan Aktaş, “İster muhtar, ister cami dernek başkanı, ister müftü, ister milletvekili fark etmez. Belediye başkanları şehrin hizmetkârıdır. Az uyur, çok çalışır, çok koşturur. Bizim bu konuda çok önemli bir önderimiz var; Recep Tayyip Erdoğan” dedi.

Aktaş, “Vatandaşlarımız ulaşım ve kentsel dönüşümle çok dertleniyor. Dahası Yeşil Bursa’ya yakışır görüntüler yok, yeşil oranı olması gerekenden az. Ama hiçbirisi problem değil. İnşallah bu sıkıntıların hepsi aşılacak. El birliğiyle, bu şehri daha da üst seviyelere taşıyacağız. Bu konuda hem destek hem de duanıza ihtiyacımız var” diye konuştu.

Başkan Aktaş, daha sonra vatandaşların mahalleyle ilgili şikayetlerini tek tek dinleyip, imkanlar dahilinde gerekli çalışmaların yapılacağını vurguladı. Başkan Aktaş, cami programının ardından Altınşehir Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2017, 05:10
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER