BTM’de bilimle dolu sömestr kampları başlıyor

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM), sömestr tatilinde öğrencileri bilim kamplarında ağırlayacak.Çocukların bilime ve teknolojiye olan ilgilerini arttırmak maksadıyla özel olarak hazırlanan kamplar birçok farklı ilgi alanına hitap ediyor....

BTM’de bilimle dolu sömestr kampları başlıyor

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM), sömestr tatilinde öğrencileri bilim kamplarında ağırlayacak.

Çocukların bilime ve teknolojiye olan ilgilerini arttırmak maksadıyla özel olarak hazırlanan kamplar birçok farklı ilgi alanına hitap ediyor. Bu hafta sonu başlayacak olan bilim kampları yarı yıl tatili sonuna dek sürecek. Her gün farklı bir konuda atölye çalışması gerçekleştirecek olan bilime meraklı öğrenciler, öğrendiklerini pratiğe dökme fırsatı yakalayacak.

Çizgi izleyen robot eğitim kampında geleceğin mühendis adayları elektronik entegrenin ne olduğunu, algoritmanın nasıl oluştuğunu öğrenecek ve program sonunda kendilerinin tasarladığı bir robota sahip olabilecek.

BTM’nin sömestr kamplarında çocuklar elektronik oyun kumandası ile elektronik müzik aletlerinin nasıl yapıldığını öğrenecek. “Gezegenler Arası Yolculuk” kampında ise Güneş Sistemi’nde bulunan gezegenler tanıtılacak.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160